fbpx

Αll time classic: 7 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!

Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν ανά σεζόν, ωστόσο μερικά κομμάτια είναι διαχρονικά και επενδύοντας σε αυτά, είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις μια stylish γκαρνταρόμπα. Ανεξάρτητα με το αν στη συνέχεια αποφασίσεις να αγοράσεις ρούχα ή αξεσουάρ που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, τα κλασικά κομμάτια, θα αποτελούν πάντα τη βάση του ντυσίματος σου.

Με λίγα λόγια, αν και την ερώτησηΤι θα βάλω σήμερα;” δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ να την κάνεις , μα ποτέ όμως.

Ειδικά αν βάλεις αυτά τα κομμάτια στη ντουλάπα σου, το ντύσιμο πλέον θα είναι παιχνίδι.

1
Το μικρό μαύρο φόρεμα:

Το πιο σικάτο και κομψό κομμάτι που επιβάλλεται να το έχεις στην ντουλάπα σου.  Αν υπάρχει ένα ρούχο που λατρεύει ο κόσμος της μόδας αυτό είναι το LBD (little black dress). Είναι στη μόδα από το 1920 όταν το σχεδίασε  η Coco Chanel και από τότε αμέτρητοι σχεδιαστές μόδας δημιουργήσαν παραλλαγές του, αλλάζοντας το μήκος του, το ύφασμα ή τη γραμμή του.

Για τις πρωινές σου εμφανίσεις μπορείς να το συνδυάσεις με με δερμάτινο μπουφάν, τις lace up μπαλαρίνες σου ή ακομη  και με τα sneakers σου.

*Extra tip: Ως μια street style εκδοχή της Audrey Hepburn επιβάλλεται να φορέσεις και γυαλιά ηλίου σου, τα όποια έχω συμπεριλάβει μέσα στη λίστα.

LBD 4

Το βράδυ μπορείς να το βάλεις με τις ψηλές μαύρες γόβες σου δημιουργώντας  ένα total black outfit ή εάν είσαι πιο τολμηρή διάλεξε ένα χρωματιστό ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Μη ξεχνάς ότι το μαύρο είναι και το πιο εύκολο χρώμα για να πειραματιστείς με χρωματικούς συνδυασμούς.  Ανάλογα με τη γραμμή του φορέματος που έχεις επιλέξει και τα κοψίματα που έχει, αν θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό outfit, μπορείς να το φορέσεις με κολιέ στο λαιμό ή σκουλαρίκια στα αυτιά.

2
Blazer, Blazer και πάλι Blazer:

Αν επιλέξεις ένα μαύρο blazer το όποιο ταιριάζει στο σωματότυπο σου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνεις στιλιστικό λάθος μιας και μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε κομμάτι της ντουλάπας σου: Jean, φορέματα , φούστες, σορτσάκια. Και ναι κι αυτό μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Blazer7

*Extra Tip: Αν έχεις ήδη ένα καλό μαύρο, τότε διάλεξε ένα πιο ανοιχτόχρωμο για την Άνοιξη. Θα χρειαστεί απλά να είσαι λίγο πιο προσεκτική στους χρωματικούς συνδυασμούς.

3
Μαύρες γόβες:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι απο τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες για τις νυχτερινές σου εξόδους. Ακόμη και αν ανήκεις στην μειοψηφία των γυναικών που δεν αγαπούν τα ψηλοτάκουνες παπούτσια, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες επιβάλλεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Έστω και για εκείνη τη μια φόρα που θα θελήσεις να βάλεις ψηλοτάκουνα.

4
Jean:

Ε εντάξει, δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα η όποια δεν έχει ένα αγαπημένο jean παντελόνι το όποιο έχει βάλει αμέτρητες φόρες.

5
Άσπρο Τ-shirt:

Συνδυασμένο με φόρμες και αθλητικά για τις κυριακάτικες βόλτες σου μέχρι και με τη φούστα ή το σορτσάκι σου μάζι, με το blazer που λέγαμε  πιο πάνω είναι ίσως το βασικότερο και φθηνότερο κομμάτι που πρέπει να έχεις.

Αν τώρα δεν είσαι και πολύ του casual look, μπορείς αντί για ένα άσπρο μπλουζάκι, να έχεις ένα άσπρο πουκάμισο. Με τις αθλητικές σου φόρμες δεν ταιριάζει σίγουρα, αλλά μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Ρολόι: TIMEless:

watch
Κανένα από τα αξεσουάρ που αγοράζεις ανά διαστήματα δεν πρόκειται να πάρει τη θέση που έχει το ρολόι στο χέρι σου.

6
Γυαλιά ηλίου:

Δεν είναι τυχαίο που τα φοράνε όλες οι σταρ από τη δεκαετία του ‘50. Ανεξάρτητα από την εποχή που διανύουμε, καλοκαίρι ή χειμώνα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου προσδίδει πάντα στυλ. Βέβαια ανάλογα με τις τάσεις της μόδας, αλλάζουν τα σχημάτα, τα σχέδια και το χρώμα των φακών. Μπορείς όμως να διαλέξεις ένα ζευγάρι απο τους  κλασσικούς τύπους  οι οποίοι είναι: τα μεγάλα κοκάλινα (αυτά που φοράει συνεχώς η Victoria Beckham), τα Wayfarers, τα Aviators δηλάδη τα κλασσικά Rayban, τα Windsor και τα Cat-eye.

*Extra tip: Άκομη και οι κλασσικοί τύποι γυαλιών ηλίου, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας οπότε αν θες να επενδύσεις σε ένα κλάσσικο κομμάτι προτίμησε ο φακός του να είναι μαυρός.

Την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια, σιγουρέψου πρώτα
ότι υπάρχουν ήδη αυτά τα 7 κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending