fbpx

Πανεπιστήμιο Frederick: Με δύο λιοντάρια στα Young Lions των Καννών!

Τα YoungLions είναι ένας από τους ποιο σημαντικούς διαγωνισμούς για τον κόσμο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Κάθε χώρα, διεξάγει τον εθνικό της διαγωνισμό και από εκεί επιλέγονται τα ταλέντα που θα την εκπροσωπήσουν στις Κάννες, σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων, εκεί που κάθε χρόνο η Επικοινωνιακή πρωτοπορία ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά της.

Φέτος, στις Κάννες, και στην κατηγορία «Print», την Κύπρο εκπροσωπούν ο Βασίλης Αργυρού και η Μαρία Τομπάζου, απόφοιτοι του Τμήματος Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick.

Young_Lions_2Το έργο που έδωσε στα παιδιά το εισιτήριο για τα Young Lions στις Κάννες, έπρεπε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας που ασκούν οι άνθρωποι στ’ αδέσποτα σκυλιά.

Με αυτή την οδηγία, η Μαρία και ο Βασίλης, δημιούργησαν ένα σπουδαίο έργο που μιλά στην καρδιά και το νου του κάθε αποδέκτη, μέσα από το οποίο η βία κατά των ζώων αποκτά το βάρος που πρέπει να έχει στη συνείδηση όλων μας.

Young_Lions_1Και οι δύο, διαθέτουν ένα εξαιρετικό portfolio στο πρόγραμμα ΒΑ in Graphic and Advertising Design και όπως μας λέει ο Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών, Δημήτρης Κοκκινόλαμπος:

«Μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν με portfolios τελειόφοιτων στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν δώσει και οι δύο μια φρέσκια ματιά σε όλη τη δουλειά τους, με τα έργα τους να ξεχωρίζουν για τα στοιχεία της οικουμενικότητας και της μοναδικότητας, στοιχεία που διακρίνουν το καλόdesign. Η  προσήλωση στην τελειότητα, την επικοινωνία και την ευαισθησία του γραφικού σχεδιασμού είναι ακόμα μερικά από τα χαρακτηριστικά τους».

Τόσο η Μαρία Τομπάζου όσο και ο Βασίλης Αργυρού, συνεχίζουν τώρα ως φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος, MA in Interdisciplinary Design του Πανεπιστημίου Frederick.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending