fbpx

Αν οι ποδοσφαιριστές ήταν ήρωες του… Street Fighter! (Cyprus Version)

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται, οι ποδοσφαιριστές μας μπορούν να συγκριθούν με τους ήρωες του αγαπημένου μας παιχνιδιού, Street Fighter.

** Για όσους από εσάς δεν έχετε ακουστά το Street Fighter, συγγνώμη για τα άσχημα παιδικά χρόνια που περάσατε!

1
Badibanga – Blanka

Για όσους δεν το ξέρατε το όνομα του Blanka είναι Jimmy! Jimmy ο ένας, Ζίγκι ο άλλος κάπου ήρθε και έδεσε.

Το χρώμα της πράσινης φανέλας, το ανέμελο μαλλί αλλά και ο τρόπος που αναπτυσσόταν στις επιθέσεις (τις καλές του μέρες) ο άσσος της Ομόνοιας, σαν αίλουρος, μας θυμίζουν τον Blanka! Έφυγε από την Κύπρο αλλά λόγω αυτής της σύγκρισης δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!

2
Vander – Zangief

Εδώ δεν υπάρχει κάτι να προσθέσουμε… Μόνο και μόνο από την φωτογραφία, μπορούμε να καταλάβουμε ποιον διάλεγε ο Βάντερ, όταν έπαιζε Street Fighter!

Εκρηκτικοί και οι δύο, ίδια εμφάνιση, κάποιος μας κάνει πλάκα!

3
Sheridan – Vega

Ο αγαπημένος μας Sheridan θυμίζει Vega εξωτερικά με το ξανθό, μακρύ μαλλί του, αλλά και ο χαρακτήρας του δεν πάει πίσω.

Ο Vega ήταν άμεσα συνδεδεμένος με την διασκέδαση, εκτός από τις μπουνιές και τις κλωτσιές, κάτι που θυμίζει τον self-άκια Sheridan! Ξέρουν να διασκεδάζουν και να κάνουν τη δουλειά τους!

4
Λαΐφης – Ryu

Οι δύο πρωταγωνιστές στον τομέα τους. Εκπαίδευση από μικροί σε χαμηλούς τόνους, σχετικά ίδια χαρακτηριστικά, και στο τέλος, οι ήρωες του παιχνιδιού!

Ειδικά μετά την μεταγραφή του στην Σταντάρ, ο Λαΐφης είναι έτοιμος να κάνει το δικό του “Hadouken και Shoryuken” – αν κάποιος δεν ξέρει τι είναι αυτά είναι σε λάθος άρθρο!

5
Assis – Gen

Ο παλαίμαχος – πρώην – ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, μπορεί να συγκριθεί μαζί με τον γέροντα Gen. Ο Gen κατάφερε να κάνει τα χρόνια του δύναμη, και έτσι παρόλο που δεν τον υπολόγιζαν πολύ, έριχνε τρελό ξύλο!

Σιωπηλός, σοφός, εργατικός και με λίγα χρονάκια παραπάνω, όπως ακριβώς και ο Νούνο Ασίς.

6
De Vincenti – Guile

Ο Αμερικάνος στρατιώτης, που άμα έπαιζε μπροστά στο αεροπλάνο του έδειχνε ατρόμητος, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τις έτρωγε από όλους.

Κάπως έτσι, μας θυμίζει τον De Vincenti, ο οποίος αν τον βρεις στο καλή του μέρα δεν μπορείς να τον σταματήσεις με τίποτα ενώ αν είναι σε άσχημη μέρα, θυμίζει τον Guile όταν ζαλίζεται!

Είναι και οξύθυμος, πώς να το κάνουμε; Λέτε γι’ αυτό να τον ήθελαν τόσο πολύ εκεί που πήγε;


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending