fbpx

Οι επικρατέστεροι τύποι του κάθε Κυπραίου που όλοι σχολιάζουμε στο Facebook μας!

Που τον καιρό που ο Κυπραίος ανακάλυψε το Facebook, ένα πράγμα δεν άλλαξε. Η στάση του απέναντι στα social media. Αφού o Κυπραίος, μάνα μου, δεν αντρέπεται κανένα. Έσσιει και μια παροιμία που λαλεί:

Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του.

Ο κόσμος στην προκειμένη περίπτωση εν το Facebook. Ο Κυπραίος τζείνος που ότι θέλει, εν να το κάμει, χωρίς να τον κόψει τίποτε. Όπως και στο προηγούμενο άρθρο που κατηγορήσαμε τις Κυπραίες, ήρτεν η ώρα να σχολιάσουμε και τους Κυπραίους μας.

Για να δούμε τι τύπους έχουμε:

 

1
Ο “άντρακλας – έχω τετρακέφαλους ρε”

Συνήθως μιλά κάπως έτσι: Έσσιει τίποτε, φιλούι μου;” Νομίζει ότι εν να τους σπάσει ούλλους που το ξύλο. Νομίζει ότι εν ο άντρας ο πολλά βαρύς, και άμαν σου γυρίσει τον πάτσο, εν να πάεις Πάφο και εν να έρτεις πίσω.

Ο συγκεκριμένος εν πολλά λαφαζάνης (λαλεί πολλά ψέματα), απλά και μόνο για να αποδείξει στους φίλους του πόσον άντρακλας είναι! Ο συγκεκριμένος εν λυμένος μες τα γυμναστήρια και κάθε φορά που σηκώνει τα βάρη, φιλά τον… ποντικό του.

#ΜΟΝΟ #ΑΓΑΠΗ

2
Ο τύπος που έχει να μιλήσεις από το Λύκειο, αλλά για κάποιο λόγο, ακόμα κάμνει σου like στα posts σου

Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν υπάρχει λογική εξήγηση! ΘΕΛΕΙ ΣΕ! Ήταν κολλημένος μαζί σου που το λύκειο και απλά δεν είχεν ποτέ τη δύναμη να σου το πει.

Πλάκα κάμνω, απλά βαρκέται πολλά και είσαι που τους/τις λίγους/ες φίλους/ες του, που κάνουν post κάτι ωραίο και εκτιμά το. Γι’ αυτό πέφτουν και τα likes βροχή. Πού εν το περίεργο δηλαδή, εν εκατάλαβα;

3
Ο τύπος “έχω άποψη για όλα, θα τα πω όλα έξω απ’ τα δόντια, αλλά όχι μπροστά σου”

Μακριά από τέτοιους τύπους. Είναι χειρότεροι και που τις… κοτζιάκαρες της εκκλησίας που κουτσομπολεύκουν. Ο συγκεκριμένος τύπος εν κρυφαλούπας, ξέρει τα πάντα για ‘σένα – ακόμα και τα πιο κρυφά σου μυστικά.

Μιλά, μιλά, μιλά και δεν σταματά. Πρόσεξε όμως! Όπως μιλά για τους άλλους, ίσως να μιλά και για ‘σένα έτσι!

4
Ο “πασσιαμάς – τρελάρας”

Περιπαίζει τους ούλλους! Κάμνει πελλάρες και συνήθως είναι συμπαθητικός προς τις Κυπραίες του Facebook. Βάλει τα καλύτερα status και πραγματικά έχει humour (βασικά έτσι νομίζει τζιείνος) αφού μερικές φορές βάλει και κρουσμένα αστεία. Όμως, βλέπεις τις Κυπραίες να κάμουν comment:

“Κλαίωωωω

“Εν να πεθάνω, είσαι πολλά φυρμός”

… από τα ξεκαρδιστικά του posts.

5
Ο τύπος που αλλάζει την profile picture του 4 φορές την ημέρα

Ω! Πολλά ωραία ρε φίλε, ευτυχώς που την άλλαξες (πάλε). Προς στιγμής, είχαμε ξεχάσει πώς έμοιαζες. Ο τύπος φκάλει συνέχεια selfies μέσα στο μπάνιο. Νομίζω ούλλοι έχουμεν έναν φίλο που εν έτσι. Συνήθως εν να βαστά το iPhone του, και θα παίρνει και ύφος, “εγώ είμαι και κανένας άλλος“, ρίχνοντας ένα duck face – και ό,τι ήθελε προκύψει.

Δεν το κάμνει μόνο τούτο. Ούλλες οι profile pictures του εν παρόμοιες αφού. Εν εβαρέθηκες, παλικάρι μου; Εν έχεις ζωή; Μόνο με το Facebook ασχολείσαι;

6
Ο τύπος “που σκάβει πολλά βαθια” για τις φωτογραφίες σου

Είδες να σου κάμουν like σε κάτι παλιές φωτογραφίες στο Facebook που το 2009; Ακριβώς γι’ αυτό το άτομο μιλούμεν. Συνήθως μπορεί να είναι και καταλάθος, επειδή κατασκοπεύκει σε. ΣΟΚ! Ξέρω το!

Βασικά, εν τον αδικώ. Όταν θέλεις να μάθεις για ένα άτομο, θέλεις να μάθεις όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα. Αλλά όταν καταλάβει ο άλλος/η ότι εκατασκόπευες το profile του/της, ωχ λυπούμαι σε… Έβρε μια καλή δικαιολογία γιατί ήσουν στο profile του/της που πριν 3 χρόνια, γιατί μάλλον θα σε φκάλει πελλό, κατάσκοπο ή “ερωτευμένο”.

7
Ο τύπος “νιώθω άσχημος σήμερα”

Ο συγκεκριμένος ψαρεύει για κομπλιμέντα. Συνήθως εν πολλά high-class και παίζει το fashion icon. Θα κάμει τα πάντα για να σου τραβήσει την προσοχή. Τι κάμνει;

Βάλλει φωτογραφίες που φαίνεται κούκλος, με λεζάντα ότι και καλά δεν φαίνεται “τόσον όμορφος” για να επιβεβαιωθεί από τους φίλους του ότι είναι κούκλος. Φίλε μου, ένα πράγμα έχω να σου πω:

Πνάσε λλίο!

8
Ο τύπος που μαγειρεύει καλύτερα και που τη μαμμά σου

Κάμνει posts κάτι ευπαρουσιάστα πιάτα που βλέπεις ταμ και όχι μόνο σου ανοίγει την όρεξημ αλλά θέλεις να πάεις σπίτι του, να συγκατοικήσετε, απλά για να τρώεις κάθε μέρα τα φαγητά του. Όποτε σε καλέσει σπίτι του, πάεις χωρίς 2η σκέψη, γιατί γλύφεις και το πιάτο στο τέλος. Έχεις έτσι παρέα; Αν όχι, πρέπει να αποκτήσεις!

9
Ο τύπος “Mάμμα μου, αγαπώ σε!”

Αγαπά τη μάμμα του τόσον πολλά, που έκαμεν της και Facebook για να μιλούν που  το messenger. Βλέπεις κάτω που κάθε φωτογραφία του comment και like από τη μάμμα του, βέβαια! Βλέπεις post πάνω στο wall του:

” Χρίστο μου, είσαι κούκλος δαμέ!” 

“Χρίστο μου, μα σε τούτη την φωτογραφία γιατί δεν φορείς την ζακετούλλα σου;”

“Χρίστο μου, έχει ψητό και πατάτες στον φούρνο. Αν δεν σ’ αρέσει, έκαμα σου και μακαρόνια του φούρνου που σ’ αρέσκουν.”

Ποιος εμιλήσε για δημόσιο ρεζίλι; Μόνο η μητέρα μπορεί.

 

Εσύ ποιους που τους πιο πάνω εσυνάντησες στο Facebook (ή είσαι εσύ);

Κάμε tag κανένα παρέα σου που εν έτσι.

 

Δες επίσης: Τα 10 είδη και συμπεριφορές της Κυπραίας που όλοι σχολιάζουμε στο Facebook μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending