fbpx

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει 2 Υποτροφίες!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Γνωρίστε από κοντά τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών καθώς και για ευκαιρίες μεταγραφής από Βρετανικά Πανεπιστήμια μετά από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (BREXIT).

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας!

uclan2Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Σας περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uclancyprus.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending