fbpx

Τα κυριότερα λάθη που κάνουμε στo Facebook και προκαλούμε… αντιπάθεια!

Το είπαμε πολλές φορές ότι τα social media είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Μπορεί εμείς να την “βρίσκουμε” χρησιμοποιώντας τα (και με το παραπάνω), αλλά κάποιους ενοχλούμε τους λλίο… πολλά!

Πάμε να δούμε μερικές μας συνήθειες οι οποίες σπάζουν τα νεύρα των υπόλοιπων!

 

1
Πρόσκληση σε παιχνίδια:

Πόσο δύσκολο είναι να το εμπεδώσουν μερικοί; Μπαίνεις Facebook τζιαι θωρείς ότι έσσιεις ειδοποιήσεις. Κάμνεις παναΐρι ότι έπιαες κανένα like παραπάνω, ότι εμπήκε η φωτογραφία σου που τα Μαστιχόματα… Τζιαι τελικά, η φίλη σου θέλει να παίξει Kitchen Scramble!

Ok, προφανώς κάτι κερδίζεις με το να στέλνεις invite σε ούλλους σου τους φίλους, αλλά σκέφτου τους τζιαι τζείνους λλίο. Ειδικά τζείνους που ΕΝ παίζουν παιχνίθκια (σίουρα “στολίζουν” σε καθημερινά)!

2
Διαγωνισμοί:

Στο συγκεκριμένο θέμα παρατηρούμε δύο καταστάσεις:

  • Ούλλοι έχουμε ένα φίλο στο Facebook που κάμνει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ share φωτογραφίες, links κ.ά. για διαγωνισμούς. Τι έπιπλα εξωτερικού χώρου, τι τοστιέρες, τι αντηλιακά… Κάμνεις scroll στο home page σου τζιαι μόνο τούτα θωρείς. Τι να πω; μακάρι να κερδίζετε πιλέ μου 1 που τζείνα ούλλα που κάμνετε share! Πάντως για την “ψυχική οδύνη” δικαιούμαστε τζι’ εμείς κάτι!
  • Ούλλοι ανοίξαμε ένα μήνυμα στο Facebook με την ελπίδα ότι ήταν να μας πει κάτι αξιόλογο τζιαι τελικά…

Imgur-5e0746

Δεν μας κόφτει. Σιγά μεν σου κάμω τζιαι share, εν να το μοιραστούμε τίποτε; Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις, πατώ απευθείας ESCAPE.

3
Πλήρης… ενημέρωση

Ούλλοι έχουμε, όι μόνο ένα, αλλά πολλούς φίλους στο Facebook που μας ενημερώνουν “ολημερίς οληνυχτίς” για το τι κάμνουν μέσω φωτογραφιών τζιαι status… Λες τζιαι κόφτει μας (άμαν τους πεις τζιαι τίποτε, λαλούν σου “διάγραψε με αν μεν σου αρέσκει”)! 

Η μέρα ξεκινά με το καθιερωμένο #goodmorning_post που συνοδέυεται από μια φωτογραφία με το φραπέ ή μια φωτογραφία με quote. Συνεχίζουμε δυναμικά με ενημέρωση μέσω check-in για το πού ένει: grandmas’ home, cafe, στο δημοτικό κτλ.

Μεσομερκάζει τζιαι ήρτε η ώρα για την φωτογραφία του πιάτου με το φαΐ, η οποία συνοδεύεται με τα εξής hashtags #lunch time, #eating healthy, #mammys’ food κτλ.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζει να σε πρήζει στο Facebook, ώσπου να πάει να τζοιμηθεί… #goodnight post

4
“Έρανος” για… like!

Επειδή κάποιοι πιστεύκουν ότι τα πολλά likes είναι πλεον προσόν, τραβούμε τα εμείς! Βάλλουν τη φωτογραφία, κάμουν την share 15 φορές, κάμνουν σε tag, απαντούν ένα-ένα τα comments, κάμνουν την τάχα μου update τζιαι ούλλα τούτα για να φκαίνει συνέχεια στην αρχική σελίδα η φωτογραφία τζιαι να βάλεις like.

Το αποκορύφωμα; Να σου στείλουν στο chat: ” like στην profile μου please!”.

Εσύ ποια που τα πιο πάνω κάμνεις ή νευριάζουν σε όποτε τα βλέπεις; 

 

Δες επίσης: Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ποστάρεις κάτι στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending