fbpx

Η προσωπική μου εμπειρία ως αρθρογράφος στο StudentLife και πώς να τη ζήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος στο StudentLife: Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους αναγνώστες την προσωπική μου εμπειρία στο StudentLife.com.cy., από την αρχή μέχρι το τέλος.

Έτσι, ελπίζω να ενθαρρύνω και νέα άτομα που λατρεύουν την αρθρογραφία να δοκιμάσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

 

1
Πώς ξεκίνησαν όλα και έγινα αρθρογράφος…

Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλα την αίτηση μου για συμμετοχή στο Internship ως αρθρογράφος στο StudentLife για την περίοδο Ιούνιος-Αύγουστος. Αυτό ήταν το βήμα που μου άλλαξε τη ζωή μου. Από τότε, προγραμματίστηκε η πρώτη μας συνάντηση και όλα έμοιαζαν λες και ήταν ψέμα.

Γνωριστήκαμε με την υπόλοιπη ομάδα των αρθρογράφων, που δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματα μου, τους αγάπησα τρελά και γίναμε όλοι μια παρέα!

2
Δεν θα ξεχάσω ποτέ αρκετά πράγματα…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συναντήσεις όπου βρισκόμασταν οι αρθρογράφοι και η αρχισυντάκτρια και συντονίστρια μας Εύη Οικονομίδου, μας έδινε συμβουλές. Σκεφτόμασταν όλοι μαζί ιδέες για τα επόμενα μας άρθρα, συζητούσαμε και γελούσαμε. Ο χρόνος πάντα κυλούσε σαν νερό, οι συναντήσεις τελειώναν πάντα τόσο γρήγορα και ανυπομονούσες για την επόμενη. Θέλεις να βελτιώνεσαι κάθε φορά, αφού βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό, ακόμα και να επιτύχεις σ’ ένα άρθρο σου.

Θες να γράψεις και το επόμενο άρθρο και να μην σταματήσεις ποτέ.

3
Δύσκολο να σκεφτώ τι ήταν τόσο ξεχωριστό…

Η αδρεναλίνη κάθε φορά που γράφεις κάθε άρθρο δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Αυτό που λατρεύω ακόμη πιο πολύ είναι η διαδικασία που περνώ κάθε φορά πριν γράψω ένα άρθρο. Εμπνέομαι διαφορετικά κάθε φορά, έχω αμέτρητες ιδέες που σκέφτομαι σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου, και τι πιο ωραίο όταν αυτές οι ιδέες μετατρέπονται σε ένα πανέμορφο, γεμάτο ζωή άρθρο;

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις πεποιθήσεις, τα αισθήματα σου, την άποψη σου σε ένα τεράστιο website, με περισσότερες από 150.000 επισκέψεις το μήνα.

Πίστεψε με, η ανταπόκριση από τους αναγνώστες του StudentLife είναι τεράστια, αφού νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με απίστευτη θετική ενέργεια.

4
“Είναι δυνατόν ένα άρθρο να σου προσφέρει τόσα συναισθήματα;” θα ρωτήσεις.

Και όμως όλα όσα θα περνάς κάθε φορά που θα γράφεις ένα άρθρο και όταν δημοσιεύεται, βλέπεις φίλους σου να το κοινοποιούν, βλέπεις άγνωστους σου να συμπάσχουν μαζί σου, βλέπεις γνωστούς να γελούν, βλέπεις άτομα να νιώθουν ότι περνάς κι εσύ και δείχνουν μια κατανόηση…

Αυτό είναι μια ανταμοιβή που δεν μπορεί να αγοραστεί και δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί – θέλει αφοσίωση και αγάπη!

5
Θέλεις κι εσύ να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία όσο προλαβαίνεις;

Ευκαιρίες θα έρθουν πολλές στη ζωή μας, αλλά το σημαντικό είναι να αρπάξουμε αυτές που θα μας γεμίζουν πραγματικά, χωρίς να νιώθουμε ότι είναι αγγαρεία. Λοιπόν, η ευκαιρία βρίσκεται μπροστά σου, τι περιμένεις; Μη διστάσεις, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Και να θυμάσαι: Αρθρογράφος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Απλά ανακάλυψε το ταλέντο σου!

Δείξε μου εμπιστοσύνη – κερδίζεις σίγουρα από αυτήν την εμπειρία.

Διάβασες μέχρι το τέλος; Άρα θες να ζήσεις αυτή την εμπειρία του αρθρογράφου;

Αν ΝΑΙ… Πάτα εδώ για να κάνεις αίτηση και να μάθεις περισσότερα!
internship

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending