fbpx

Πώς θα έμοιαζαν τα Pokémon αν ήταν… ζώα της Κύπρου; (Part 1)

Φαντάστηκες ποτέ πώς θα έμοιαζαν τα Pokémon αν ήταν ζώα της Κύπρου; Σίγουρα θα σου έχει περάσει από το μυαλό!

Το γνωστό παιχνίδι Pokémon go, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν τα Pokémon είχαν χαρακτηριστικά από τα ζώα που μπορούμε να δούμε στο νησί μας!

Ίσως να βλέπαμε κάτι τέτοιο στα βουνά της Κύπρου:

1
Κουνελ-ρίτα!

Η Chiκorita στην Κύπρο εννοείται ότι θα ήταν κουνελάκι! Η ικανότητα της Κουνελρίτα θα ήταν να σκάβει τρύπες στο χώμα και να τρώει τα μαρούλια από τα χωράφια της Κύπρου, εξαγριώνοντας τους γεωργούς μας!

2
Μπλασρέτα- Μπλασρέτα!

Ο Blastoise θα ήταν καρέτα- καρέτα! Η ικανότητα της Μπλασρέτα- Μπλασρέτα θα ήταν να εκτοξεύει νερό από το καβούκι της και να ενοχλεί τους τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις παραλίες της Κύπρου!

3
Γάροντ-ash!

Ο Rabidash θα ήταν γαϊδουράκι! Και η ικανότητά του Γάροντ-ash θα ήταν να γκαρίζει δυνατά, τρομάζοντας τους ανυποψίαστους τουρίστες που επισκέπτονται τα χωριά της Κύπρου!

4
Κουρκουτά-μαντερ!

Ο Charmander θα ήταν κουρκουτάς! Η ικανότητα του Κουρκουτά-μαντερ θα ήταν να βγάζει φλόγες από την ουρά του και να σκαρφαλώνει στους τοίχους των σπιτιών και να κάθεται εκεί για ώρες ολόκληρες, χωρίς να κουνιέται – γιατί προφανώς, δεν έχει απολύτος τίποτα καλύτερο να κάνει!

5
Αγριντούμ!

Το Houndoom θα ήταν αγρινό! Το Αγριντούμ θα είχε την ικανότητα να κάνει τους τουρίστες να κάθονται με τις ώρες και να το βγάζουν φωτογραφίες και να προσπαθούν να του τραβίξουν την προσοχή!

 Η συνέχεια στο part 2!

Ευχαριστούμε τον George Charalambous για την επεξεργασία των φωτογραφιών!

Δες επίσης: Οι συνήθειες των Pokémon αν ζούσαν στην Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending