fbpx

EXPIRED – Ταίριαξε τις προσφορές και κέρδισε!

[h5p id=”1″]

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί! Οι 40 τυχεροί που κερδίζουν τις τσάντες Eastpak είναι:

Ειρήνη Αγαθαγγέλου, Γεωργία χατζηφώτη, Κυριάκος Νεοφύτου, Ioanna Kyriakou, Ελευθερίου Αντρέας, Ραφαήλ Σιροπου, Άντρια Μαρίνου, Kostas mouratides, Παπαδιομήδους Μέλανη, Chara pieri, Katerina Andreou, Άντρεα Αγαπίου, Σόνια Κωνσταντίνου, Ξένια Ιακώβου, Δέσπω Θεοχάρους, Οικονομίδου Χριστίνα, Alan Power, Chara Kyprianou, Μαριλένα Δημητρίου, Βαρνάβα, Αραμαζ Εσκτζιάν, Δημήτρης Εγκωμίτης, emmanouela triliraki, christina loizou, Ιωάννα Χρίστου, Αντώνης Νικολάου, Χαρίλια Ζίγκα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Χάρης Ηλία, Maria theophanous, katerina kezoudi, Μαρία Φωτίου, Χάρις Αχιλλέως, Μάρκος Μανώλη, Constantina kyriakou, Giouliana Kalaitzidou, Despo Ioannou, Κυριακίδου Ελένη, Ivan Federovich, Μαρία Έλληνα.

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από τη Cyta, για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Cyta και δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές, οι οποίοι διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα και κατοικούν στην Κύπρο. Αποκλείονται οι εργαζόμενοι στη Cyta και StudentLife και οι συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.
2. Ο διαγωνισμός διενεργείται διαδικτυακά στο www.studentlife.com.cy/2016/09/16/cyta-memory-game/ και διαρκεί από 16/09/2016 στις 12:00, μέχρι 04/10/2016 στις 23:59.
3. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής για τον κάθε διαγωνιζόμενο.
4. Για τον κάθε χρήστη που λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό, τεκμαίρεται ότι είναι κάτοχος του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στον διαγωνισμό.
5. Για να δικαιούνται να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν δώρο, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν το παιχνίδι και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Email, Τηλέφωνο). Τα δώρα είναι 40 τσάντες Eastpak.
6. Η κλήρωση των δώρων θα γίνει στις 05/10/2016 στους χώρους των Κεντρικών Γραφείων Cyta από στελέχη της Cyta και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να παραλάβουν τα δώρα τους.
7. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta σε μεταγενέστερο στάδιο, για το οποίο οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα τους αυτοπροσώπως.
8. Αν δεν καταστεί εφικτό να εντοπιστούν οι νικητές εντός 48 ωρών από τη μέρα της κλήρωσης, τα δώρα θα δοθούν στους αμέσως επόμενους επιλαχόντες.
9. Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθούν τα ακριβή και αληθή στοιχεία των διαγωνιζομένων, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπιστούν οι νικητές και να ειδοποιηθούν να παραλάβουν τα δώρα τους. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή με πλαστά ή ανακριβή στοιχεία.
10. Τα δώρα είναι αυστηρά προσωπικά και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν, ούτε να ανταλλαγούν με άλλα δώρα ή προϊόντα.
11.Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προωθητική δράση ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτής, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
12. Όλες οι αποφάσεις είναι οριστικές. Ο διοργανωτής δεν θα εξετάζει πιθανές προσφυγές ή άλλα αιτήματα επανεξέτασης ληφθείσας απόφασης.
13. Αν για οποιοδήποτε λόγο (όπως, μόλυνση του υπολογιστή από ιό, μη παροχή δικτύου internet, παράνομη επέμβαση, απάτη, τεχνική βλάβη ή άλλες αιτίες, που υπερβαίνουν τον έλεγχο του διοργανωτή, που φθείρουν ή θίγουν την ασφάλεια, την ακεραιότητα και την ομαλή διεξαγωγή αυτής της ενέργειας) μέρος του διαγωνισμού δεν είναι ικανό να λειτουργήσει όπως προβλέπεται, ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του να ακυρώσει, τερματίσει, τροποποιήσει ή να αναστείλει την ενέργεια ή να ακυρώσει οποιαδήποτε από τις επηρεαζόμενες συμμετοχές.
14. Ο διοργανωτής μπορεί, επίσης κατά την απόλυτη κρίση του, να αποκλείσει ή να διακόψει τη συμμετοχή σε κάθε πρόσωπο που αναμιγνύεται στη διαδικασία συμμετοχής ή στην ομαλή λειτουργία του διαγωνισμού ή που ενεργεί κατά παράβαση των όρων του διαγωνισμού ή με καταστρεπτικό τρόπο.
15. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα θα τηρούνται πλήρως εμπιστευτικά και δεν θα μοιράζονται με τρίτους.
16. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ, στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της Cyta, καθώς και της διαφημιστικής εκμετάλλευσης κάθε σχετικού γεγονότος.
17. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές. Όσες αιτήσεις συμμετοχών γίνουν εκτός των πλαισίων που ορίζονται από το διοργανωτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τη Cyta. Επιπρόσθετα, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συμπεραίνεται ότι οι συνδρομητές έχουν αποδεχτεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση του δώρου μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πώς.
18. Η Cyta δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη οποιουδήποτε, η οποία προκύπτει από τη χρήση του δώρου ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Για πιθανές ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο stella.efstathiou@cyta.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending