fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 3 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.
P.S: Οι φωτογραφίες σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

H Λουκία επέλεξε πολύ σωστά να φορέσει culottes σε πιο κλασική γραμμή, σε χακί χρώμα τις οποίες συνδύασε καταπληκτικά με το άσπρο πουκάμισο και τα άσπρα sneakers! Δημιούργησε ένα look πολύ ρομαντικό, κομψό με vintage πινελιές! Το background της φωτογραφίας κάνει το όλο outfit ακόμη πιο τέλειο!

Ο Χρίστος δημιούργησε ένα πιο smart look με λίγο πιο “casual” πινελιές (t-shirt)! Ο συνδυασμός του πιο κλασικού και επίσημου παντελονιού και παπουτσιών με το πιο απλό t-shirt κάνει το outfit του εντυπωσιακό! Η ζώνη στη μέση είναι αυτή που ολοκλήρωσε το όλο look! Για ακόμα μια φορά το background της φωτογραφίας απογείωσε το outfit!

Η Ηράκλεια στο πιο πάνω outfit δίνει τον ορισμό του casual look! Είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα στυλάτο! Ο τρόπος που συνδύασε το longline vest της σε μαύρο χρώμα, με το άσπρο t-shirt από κάτω και τα άσπρα sneakers της είναι καταπληκτικός! Αυτό το outfit είναι ιδανικό για σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας (εκτός και αν θα πάτε κάπου επίσημα το βράδυ)!

 

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Δείτε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending