fbpx

Οι 5 ξεχωριστοί τύποι φίλων που έχουμε στην παρέα μας (θέλοντας και μη)!

Όλοι ζούμε τρελλές και παράλογες καταστάσεις μες την παρέα μας.

Η αιτία αυτού είναι οι παράξενες και αντίθετες συμπεριφορές που έχουμε όλοι σαν άνθρωποι και σίγουρα υπάρχουν σε κάθε παρέα.

Δες τα πιο κάτω, σίγουρα κάτι θα σου θυμήσουν:

 

1
Ο αστείος – το κόζι

Πάντα σε κάθε παρέα υπάρχει ένας που κάμνει τους άλλους να γελούν. Ποττέ εν σοβαρεύκεται, τζιαι αν το κάμει, σημαίνει ότι κάτι πολλά σοβαρό έγινε. Συνήθως εν ο πιο αδιάκρητος, που εν να ρωτά πράματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, αλλά εν τον κόφτει.

Μιλά 90% τζείνος τζιαι 10% οι υπόλοιποι ούλοι. Τις πλείστες φορές γελά τόσο δυνατά που τον ακούει ούλλο το καφέ (αν είναι γυναίκα παράλληλα με το γέλιο κουντά σε θέμα, ώσπου να πέσεις χαμέ τζιαι μετά να σταματήσει).

Υ.Γ. Αν πεις ή κάμεις κάτι λάθος, εν να σε περιπαίζει για ένα μήνα.

2
Ο σοβαρός/ το μούτρο

Ο σοβαρός πάντα έρκεται σε αντιπαράθεση με το κόζι της παρέας. Ξεκινά την κουβέντα του με το «κανεί ρε πελλάρες. Σιώπα να κόψουμε καμιά σοβαρή κουβέντα τζι’ επέλλανες μας». Σχεδόν πάντα εν γελά τζιαι αν δεν του αρέσει το θέμα της κουβέντας, γύρνει πίσω τζιαι κρατά το κινητό ώσπου να τελειώσουν.

Δείχνει με κάθε τρόπο ότι εβαρέθηκε πέρκει τζιαι αλλάξουν θέμα, ή προσπαθεί ο ίδιος να αλλάξει το θέμα. Σύρνει άσχετες κουβέντες για να πάρει τη συζήτηση τζιαμέ που θέλει.

3
Ο/η Ερωτευμένος/η

 Άμαν ένας που την παρέα ερωτευτεί, το πρώτο πράμα που γίνεται είναι να απομακρυνθεί, γιατί πρέπει να περάσει τζιαι λλίο χρόνο με το έτερον ήμισυ. Τζιαμέ αρκεύκουν τα σχόλια που τους άλλους «πάλε εχάθηκε τούτος – όποτε ερωτεύκεται ξιάνει μας τζιαι βουρά την γυναίκα που πίσω».

Ενώ οι κοπέλες σχολιάζουν κάπως έτσι «Έτο, πάλε εν ήρτε τζιαι αλόπως εν την αφήνει να φκαίνει μαζί μας. Που εν να την περιπαίξει όμως, τζιαι εν να φύει να την αφήκει, πάλε σε εμάς εν να έρτει να κλαίεται».

4
Party animal

Του συγκεκριμένου τύπου αρέσκει του πολλά η διασκέδαση, ξέρει τα πάντα που τα clubs τζιαι όποτε θέλεις να φκεις, ρωτάς τον τζείνον για τα events που υπάρχουν. Αν δεν ήταν τζιαι τούτος, εν θα εξέραμε τίποτε.

Συνήθως έρκεται κουρτισμένος για να τους πείσει ούλλους να φκουν τη νύχτα, γιατί έσσιει ένα πολλά ωραίο event τζιαι θέλει να πάει.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή εν μες τo club, πίττα που τα ποτά που πίνει.

5
Αδιάφορος – στον κόσμο του

Ο αδιάφορος συνήθως εν τζιείνος που κάθεται γυρτός πίσω πας την καρέκλα τζιαι κρατά ούλλη την ώρα το κινητό του. Αν τύχει τζιαι ακούσει καμιά κουβέντα που τον ενδιαφέρει, μπορεί τζιαι να μιλήσει, διαφορετικά συνεχίζει να ποσκολιέται με το κινητό.

Εν τον πολλοκόφτει να φκει για ποτό. Μόνο άμαν βαρκέται πολλά σπίτι, εν να ακολουθήσει τους υπόλοιπους. Εν πάντα μέσα για κανένα χαρτούι – συνήθως πιλότα για τα κοπελλούθκια τζιαι μπιρίμπα για τις κορούες.

Βλέπει ούλλη μέρα σειρές τζιαι μπορεί να κάμεις τζιαι καμιά εβδομάδα να μιλήσεις μαζί του, επειδή εξεκίνησε μια νέα σειρά τζιαι επορώθηκε.

Εσύ τι τύπος φίλου είσαι μέσα στην παρέα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending