fbpx

Έτσι χρησιμοποιούσαμε το Facebook μας όταν το δημιουργήσαμε για πρώτη φορά!

Από τότε που μπήκε το Facebook στη ζωή μας και πρωτο-δημιουργήσαμε τον λογαριασμό μας, είδαμε πολλά να αλλάζουν… Μαζί του άλλαξε και ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε!

Ήμασταν μιτσιοί και ανώριμοι τότε και εκάμναμε διάφορα!

Ποιες όμως ήταν αυτές οι ενέργειές και δραστηριότητες μας που γέμιζαν την αρχική μας σελίδα;

Πάμε να τις δούμε!

1
H profile picture:

Η πρώτη φωτογραφία του προφίλ μας στο Facebook ήταν συνήθως μια φωτογραφία από κάποιον αγαπημένο σταρ, μια εικόνα από λουλούδι, μία καρδία, ένα καρτούν κ.ο.κ.

Μετά, σιγά-σιγά όταν αρκέψαμε να βάλλουμε δικές μας φωτογραφίες, εν εγίνετουν να λείπει που δίπλα στη λεζάντα ένας στίχος τραγουδιού ή ένα ρητό που εν είχε και ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία.

Πολλοί μάλιστα εκάμναν tag ένα κατεβατό φίλους δίπλα στη φωτογραφία τζιαι ότι τάχα αφιερώνουν την σε τζείνους – για να πιάνουν παραπάνω likes. Ωραία πατέντα ρε φιλούθκια…

2
Προσωπική γκαλερί φωτογραφιών:

Σίουρα εν να έκαμες τζιαι εσύ κάποτε albums στο φατσοβιβλίο τύπου: “me“, “Διακοπές στον Πρωταρά 2008“, “Family“, “Εκδρομή στο Mackenzie Γ’ Γυμνασίου“, “My friends“.

Tζιαι όι μόνο τούτον! Εννοείται ότι ο τρόπος γραφής σου σε αυτά τα albums θα ήταν με τον cool τρόπο της εποχής τύπου “FamiLy“, “di@kopes ston prot@rA 2008” κ.ο.κ.

3
Τα σχόλια:

Ούλλοι μας εκάμναμε comments στους παρέες μας με τον συνηθές τρόπο γραφής niCE PIc, koukla mx, agapwCe xx και όχι μόνο αυτό… Συνήθως η προσωπική συνομιλία (chat) εμεταφέρετουν σε μια φωτογραφία τζιαι επιάνναμε συζήτηση…

Mετά που “εγεμώνναμε” 2 κόλλες Α4, εθυμούμασταν να πούμε “Ate re ela chat na men pellaniskoume tous allous“. Ναι… τωρά το θυμηθήκατε (ελαλούσαν που μέσα τους οι υπόλοιποι)

4
Τα “tags”:

Tag τους φίλους μας για πράματα που εταυτιζόμασταν ή που μας συνέβηκαν και βάλλουμε το στο Facebook – λες και κόφτει τους άλλους. Tag σε φωτογραφίες τύπου εικόνα  που παρουσιάζει μαθητές στη τάξη και το είδος μαθητή/φίλου που είσαι εσύ, ανάλογα με το πρόσωπο που δείχνει η εικόνα.

5
Οι φιλόσοφοι- Posts-Τραούθκια:

Κάτι που ακόμα και τώρα γίνεται από πολλούς σε υπερβολικό σημείο

Η καθημερινή ενημέρωση του προφίλ από κάμποσα status updates, διάφορα στιχούθκια που εβρίσκαμε που το Internet, καθώς και η δημοσίευση ενός κατεβατού τραουθκιών που το YouTube, παίζοντας τους Dj.

                                        Έκαμνες τζιαι εσύ κάτι από τα πιο πάνω; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending