fbpx

Μέρα Γνωριμίας στο IPS (Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus) με 2 Υποτροφίες!

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να γεφυρώσει την εκπαίδευση με την βιομηχανία, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή γνώση και την τεχνική εκπαίδευση.

uclan-cyprus

Η Ενεργειακή Σχολή του Ινστιτούτου προσφέρει το Επαγγελματικό Δίπλωμα Τεχνικών Υδρογονανθράκων, με εξειδικεύσεις στις Γεωτρήσεις, στις Συγκολλήσεις, στην Τεχνική Ηλεκτρολογία και Μηχανολογία. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση της βιομηχανίας σε πρόσληψη των απόφοιτων Συγκολλητών, το Ινστιτούτο προχώρησε στη δημιουργία της Σχολής Επαγγελματικών Συγκολλήσεων με εξειδικεύσεις τόσο την βιομηχανία του Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, όσο και στον κατασκευαστικό τομέα. Επίσης, μετά την επιτυχημένη πορεία της κατά τα τελευταία δύο έτη, η Γεωργική Σχολή του Ινστιτούτου προχώρησε σε ενίσχυση του προγράμματος με εξειδικεύσεις σε Γεωργοκτηνοτροφία, Ζωική Παραγωγή, Φυτοκομία, Υδροπονικές Καλλιέργειες, Αμπελοκαλλιέργεια και Οινοπαραγωγή, Δασοκομία, Κηποτεχνία, Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Ιχθυοκαλλιέργεια και Βοηθούς Κτηνιατρείου – Περιποίηση Κατοικίδιων.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Ινστιτούτου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Ινστιτούτο παγγελματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Οι παρευρισκόμενοι επίσης θα μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες που προσφέρονται από το Ινστιτούτο!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending