Μια διαφορετική διασκευή του τραγουδιού “Hello” από το συγκρότημα A Sweet Motif!

Σε περίπτωση που τώρα μαθαίνεις για το συγκρότημα A Sweet Motif, μάθε πως δημιουργήθηκε από τους Γιάννο Μιχαήλ και Μάριο Χατζίκκο (επαγγελματίες μουσικοί) τον Σεπτέμβριο του 2016. Αργότερα προστέθηκε και ο Ανδρέας Βασιλείου.

Για πρώτο τραγούδι αποφάσισαν να διασκευάσουν μια πρόσφατη επιτυχία, το τραγούδι Hello της Adele. Ένα τραγούδι πολύ ατμοσφαιρικό, όπως αναφέρουν, με πάρα πολλές προοπτικές για αυτοσχεδιασμό.

 

Μπορείς να δεις το πιο πάνω βίντεο και να το απολαύσεις καθώς διαβάζεις όσα μας είπαν οι ίδιοι για το συγκρότημα τους:

14725234_1308100745908328_1524173234_o
Τι είναι το κοινό χαρακτηριστικό που σας ένωσε σαν συγκρότημα;

Και οι τρεις σαν μουσικοί έχουμε την ροκ επιρροή στο αίμα μας, αλλά είμαστε παράλληλα λάτρεις της mainstream-pop μουσικής. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία και το ύφος του συγκροτήματος ήταν να παντρέψουμε αυτά τα δύο είδη με αρμονικό τρόπο.

Τι διαφορετικό ακολουθείτε που πιστεύετε ότι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε;

Είχαμε μια ιδέα όταν δημιουργήσαμε το συγκρότημα: για κάθε τραγούδι θα φιλοξενούμε και διαφορετικό τραγουδιστή να το ερμηνεύσει ανάλογα με το ύφος του κομματιού.

Πώς διαλέξατε στο πρώτο τραγούδι την ηθοποιό Χρυσή Ανδρέου;
Στο ερώτημα μας για το ποια θα μπορούσε να ερμηνεύσει ιδανικά αυτό το τραγούδι, η σκέψη αμέσως πήγε στη Χρυσή Ανδρέου, ένα δικό μας άτομο (σύζυγος του drummer) η οποία σπουδασμένη Musical Theater Performer, φωνητικά έχει άρτια τεχνική. Φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση και έτσι μετά απο 1 μήνα δουλειάς ετοιμάστηκε το πρώτο μας βίντεο κλιπ.

Να σημειώθει ότι την ενορχήστρωση και την παραγώγη των κομματιών την αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου από εμάς τους ίδιους, και οι ηχογραφήσεις γίνονται στο δικό μας studio, το MDL Studios.

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στο τραγούδι σας;

Η ανταπόκριση του κόσμου μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε και ετοιμάζουμε ήδη τα επόμενα μας βήματα με τραγούδια έκπληξη, ανατρεπτίκα που θα ικανοποιήσουν όλους τους μουσικόφιλους.

Τι να περιμένουμε στο μέλλον από εσάς;

Όπως είπαμε θα έχουμε συνεργασίες με εξαίρετους τραγουδιστές. Να αναφέρουμε επίσης οτι έχουμε έτοιμα original τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουμε στο προσεχές μέλλον.

Με ποιο τρόπο μπορεί να σας ακούσει και να σας ακολουθεί το κοινό σας;

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και κυκλοφορίες του συγκροτήματος μας μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι στο Youtube εδώ όπως επίσης και follow στο Facebook, Instagram, Twitter και Soundcloud, με το όνομα: asweetmotif

 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους A Sweet Motif και στα επόμενα τραγούδια τους!