fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 3 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.
P.S: Οι φωτογραφίες σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Ένα πάρα πολύ ωραίο και girly outfit από την Ειρήνη! Συνδύασε όμορφα το μαύρο pinafore dress της με το άσπρο πουκάμισο από μέσα και δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό monochrome look! Το μαύρο fedora καπέλο της, τα leather boots της και η μαύρη backpack της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο outfit! Μπράβο Ειρήνη μου, πολύ ωραίο look!
Η Ειρήνη έχει το δικό της fashion blog μαζί με την αδερφή της, Άντρη! Κι εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα outfits που ετοιμάζουν, και τα trends που σας προτείνουν!

Ο Χρύσης δημιούργησε ένα πολύ ωραίο και ιδιαίτερο look! Μου άρεσε που “έσπασε” τη μονοχρωμία του outfit του με τα κόκκινα converse του! Συνδύασε το ασπρόμαυρο outfit του με το πιο διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας του, το leather jacket κι έτσι έκανε δημιούργησε ένα πιο rock look! Πολύ cool outfit Χρύση μου!

Ο Χρύσης μαζί με τους 2 κολλητούς του, Κωνσταντίνο και Κώστα δημιούργησαν το δικό τους fashion blog, που ονομάζεται C-three, για ευνόητους λόγους! Εκεί θα βρεις τα δικά τους outfits, για όλες τις ώρες της μέρας!

Ένα καταπληκτικό outfit από τη Ζωή Σοφοκλέους, που φέρει την υπογραφή της! Ξετρελάθηκα με τη μαύρη ζώνη που έβαλε κάτω από το στήθος και τα μαύρα strap heels της! Το straw fedora hat της έδεσε πολύ όμορφα με το ασπρόμαυρο look της!

Πλέον να ξέρετε ότι μπορείτε να βρείτε τα ρούχα που σχεδιάζει η Ζωή στο καινούριο κατάστημά της που άνοιξε στη Λεμεσό! Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της στο Facebook! 

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending