fbpx

Τhe October Fair: Η Μαγεία του Halloween έρχεται επιτέλους και στην Κύπρο!

Αυτό τoν Οκτώβριο, μικροί και μεγάλοι πρόκειται να πάθουν τη πλάκα τους: διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στην Κύπρο το μαγευτικό Τhe October Fair.

Eτοιμαστείτε να ζήσετε το Halloween σε όλο του το μεγαλείο σε συνδυασμό με τις πιο διασκεδαστικές Fun Fair εμπειρίες, θεαματικά shows, μουσική και διασκέδαση με άφθονο ποτό και γαστρονομικές εκπλήξεις.

1
Στο The October Fair, θα υπάρχουν δεκάδες δραστηριότητες για άτομα από 5…. μέχρι 105!

Χιλιάδες κολοκύθες για σκάλισμα, τη μοναδική Σχολή Μάγων Αρχιμήδη με μαγικά και πειράματα, Trick or Treat με γλυκά και καραμέλες για όλα τα παιδιά, «τρομακτικές» ζαχαροτεχνίες & χειροτεχνίες, ζούγκλα με ταραντούλες και ερπετά, “Halloween μεταμορφώσεις” -έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μεταμφιεστούν ανάλογα και να μπουν στο πνεύμα του φεστιβάλ, μια τσουλήθρα 15 μέτρων από σανό και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια όπως τουρτοπόλεμος, σαΐτες, τροχός της τύχης, θεαματικές παραστάσεις που θα σας μαγέψουν, ένα Στοιχειωμένο Σπίτι κατευθείαν απο Αμερική (κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 14 ετών), Puzzle Break Εscape Rooms για τους τολμηρούς, Παιχνίδια Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) και άλλα πολλά.

2
Πότε;

Το The October Fair, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό και θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, από τις 27 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

3
Τιμές εισόδου

Η είσοδος θα είναι €5 και δωρεάν για παιδιά κάτω των 12, ενώ οι δραστηριότητες, ξεκινούν από €1.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στην Ειδική Σχολή «Αποστόλου Λουκά» και στο Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.

4
Διοργανωτές του The October Fair

Το October Fair διοργανώνει η δυναμική ομάδα του Pame Productions που στο παρελθόν σας έχουν φέρει το μαγευτικό Chocolate Winter Wonderland. Η Pame Productions, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση θεματικών φεστιβάλ, για όλη την οικογένεια.

Ώρες λειτουργίας:

  • Πέμπτη 17:00 – 00:00
  • Παρασκευή & Σάββατο 11:00 – 00:00
  • Κυριακή 11:00 – 22:00

Χορηγοί: Cablenet, Laiko Cosmos Trading, Lays Scoops, Kokko’s Scoops, Charalampides
Christis και Path Property Χορηγοί Επικοινωνίας: Mad, DJ, Beautiful People, Russian Media.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending