fbpx

Το πρώτο “Climathon” έρχεται στο ΤΕ.ΠΑ.Κ. – Δήλωσε συμμετοχή!

Προσπαθώντας να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα των συνεχών ρυπάνσεων στη θαλάσσια πειροχή της Λεμεσού, διοργανώνεται την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το πρώτο «Climathon της Climate – KIC» – για πρώτη φορά στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό!

1
Ποιοι το διοργανώνουν;

Το Εργαστήρι Ανανεώσιμης Ενέργειας (Energy Lab) του ΤΕΠΑΚ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το «Climathon της Climate – KIC» στη Λεμεσό.

2
Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Το πρόγραμμα θα τρέξει στις 28 του Οκτώβρη σε 121 χώρες ταυτόχρονα.

3
Πού θα πραγματοποιηθεί;

Στο Αμφιθέατρο 1, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

4
Γιατί είναι σημαντικό να συμμετέχεις και εσύ;

Γενικότερος στόχος είναι να ξεκινήσουν και να δοθούν περιβαλλοντικές προκλήσεις αλλά και λύσεις από όσους έχουν το πάθος και την ικανότητα να τις πραγματοποιήσουν.

5
Τι θα πρέπει να κάνεις αν συμμετέχεις στο Climathon;

Στην περίπτωση της Κύπρου, όσοι συμμετέχουν θα κληθούν να βρουν καινοτόμες λύσεις για την πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης, στον αποτελεσματικό έλεγχο της ποιότητας του νερού και στον τρόπο που θα γίνεται ο καθαρισμός των επηρεαζόμενων περιοχών.

6
Σκοπός του Climathon

Κύριος σκοπός είναι να δημιουργηθούν ομάδες και να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στην επίλυση ενός τοπικού προβλήματος/πρόκλησης.

Το Climathon θα διαρκέσει 24 ώρες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Κύπρου και φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια και κλάδους σπουδών.

Δες το πρόγραμμα του Climathon – Lemesos εδώ!

Οι δύο καλύτερες ομάδες από το #Climathon – Lemesos θα κερδίσουν €500 και 2 μήνες καθοδήγησης (mentoring) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Για εγγραφές και πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα εδώ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending