fbpx

Βρετανική Εκπαιδευτική ‘Εκθεση: Ενημερώσου για σπουδές στο Ην. Βασίλειο!

Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση που πραγματοποιείται στη Κύπρο, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές και γονείς να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Το British Council διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου 2016, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στη Κύπρο. Η έκθεση που θα λάβει χώρα στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές και γονείς να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Εκπρόσωποι από 60 Βρετανικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα παρέχουν πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, ενώ θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης καθώς και τα προγράμματα οικονομικής υποστήριξης. Παράλληλα, στα πλαίσια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ούτως ώστε να μπορέσουν να πάρουν την κατάλληλη απόφαση γι’ αυτούς και να συμπληρώσουν επιτυχώς τις αιτήσεις τους.

Η έκθεση που πραγματοποιείται με τη στήριξη της UNITE STUDENTS και του IELTS, θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο μέρες από τις 3:00 μμ μέχρι τις 8:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλείστε να προεγγραφείτε ηλεκτρονικά στο www.britishcouncil.com.cy/events για να συμμετέχετε σε κλήρωση με χρήσιμα δώρα και για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την άφιξη στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το British Council στο 22585000 ή να επισκεφθείτε το www.britishcouncil.com.cy/events

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending