fbpx

Total black outfits για να αντιγράψεις!

Αν νομίζεις πως ένα total black look θα είναι ένα αδιάφορο outfit, κάνεις μεγάλο λάθος. Δες πώς έκαναν τη διαφορά οι επόμενοι άντρες οι οποίοι φόρεσαν ένα απλό total black outfit!

Από το πιο αθλητικό και sport look μέχρι και το επίσημο. Δεν έχει σημασία που είναι total black σημασία έχει το πώς θα «παίξεις». Και όταν λέω πώς θα “παίξεις” εννοώ πώς θα συνδυάσεις τα υφάσματα, τα sizes των ρούχων σου (oversized ή στενά) που θα επιλέξεις για το ντύσιμό σου.

Δες πιο κάτω 3 ιδέες για να δημιουργήσεις ένα total black outfit: 

1
Μοντερνοκλασσικό look


Όπως ξέρεις πολύ καλά οι στυλιστικές του επιλογές είναι πάντα άψογες. Ο David λοιπόν, επέλεξε ένα παντελόνι κουστουμιού και ένα sweatshirt σε μαύρες αποχρώσεις!

2
Επίσημο look

Δεν είναι λίγες φορές που ο A$AP μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές του προτιμήσεις! Τι κι αν έβαλε μαύρο κοστούμι; Οι λεπτομέρειες με τις κόκκινες ραφές στο σακάκι κάνουν μια πολύ δυνατή αντίθεση.

3
Sport look

Δεν θα μπορούσε άλλος να το υποστηρίξει καλύτερα. Κι ο λόγος για τον Kanye West που άλλη μια φορά έδειξε τον πιο stylish sport τρόπο ντυσίματος με oversized sweater συνδυασμένα εννοείται με τα μαύρα Yeezy του!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω looks θα αντιγράψεις;

 

Δες επίσης: Outfit of The Week: Total Black

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending