fbpx

5 από τα καλύτερα και οικονομικά μέρη για φαγητό που πρέπει οπωσδήποτε να πας!

Αγαπάτε και εσείς το φαΐ; Ψάχνετε πάντα την καλύτερη επιλογή για να πάτε να φάτε, κάμνετε 10 ώρες να αποφασίσετε και τσακώνεστε με τους φίλους σας; Στηρικτείτε πάνω μου!

Έψαξα, εδοκίμασα, και ήβρα σας τα καλύτερα εστιατόρια με διαφορά – το καθένα ανώτερο για το είδος του – σε ποιότητα (πρώτο πράμα), και σε ποσότητα (να σπάσεις και να ανοίξεις τα κουμπούθκια του παντελονιού σου), αλλά και σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Moondog’s

Το καλύτερο burger με διαφορά! Σαν burger lover εδοκίμασα που πολλούς τόπους, και πραγματικά, το Moondog’s έχει τα πρωτεία χωρίς αμφιβολία. Ζουμερό κρέας, με ιδιαίτερες επιλογές, και μαγικές curly fries. 

Note: free sauces πάνω στο τραπέζι (κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα, μπάρμπεκιου) και ωραίο concept της μπυραρίας (rock&sports).

Budget: €10-13 για single.

2
Yumy Japanese & Cocktail bar

Για τους sushi (και όι μόνο) lovers, ό,τι καλύτερο. Τεράστια ποικιλία που ποιοτικά sushi, αλλά και σαλάτες και ζεστές επιλογές (κοτόπουλο, ψάρι, ρύζι, noodles).

Note: Έχουν και πόπαστο, κάθε μέρα και διαφορετικό (ως τωρά εδοκίμασα πανακότα, κρέμα με μπισκότο και μους σοκολάτας).

Budget: €14 all you can eat μπουφέ.

3
Sawa

Πολλά ξεχωριστό τοπούι, με λιβανέζικο φαΐ. Αν πιάεις μεζέδες φέρνουν σου μια τεράστια ποικιλία με dips (χούμους, πουρέ, με μελιτζάνες, με πιπέρκα, με παντζάρκα κ.ά.), 2 σαλάτες, φαλάφελ, φύλλα μπακλαβά με γέμιση που τυρί, ποικιλία σχάρας (κεμπάπ, σουβλάκι αρνίσιο και σουβλάκι κοτόπουλο), και unlimited ζεστές αραβικές πιττούες που τες ψήνουν μπροστά σου!

Note: Bellydance show κάθε μέρα, και όμορφη ανατολίτικη ατμόσφαιρα σε κήπο.

Budget: €15 το άτομο.

4
Χρονοπερπατήματα

Ελληνική ταβέρνα! Με μεζέδες θα σου φέρουν τη χωριάτικη σαλάτα σου, ζεστά κομμάθκια γαλλικής φραντζόλας, πιττούες ελληνικές, dips (τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, κ.ά.), σουβλάκι (ζουμερότατο), σιεφταλιά, πατάτες, κοτόπουλο σχάρας, χοιρινές παντσέτες, κολοκυθοκεφτέδες, μανιτάρια γεμιστά με φέτα, φύλλα μπακλαβά γεμιστά με φέτα και που πάνω σουσάμι και μέλι, παστουρμοπιτάκια!

Note: Νοστιμότατο γλυκό που λιώνει στο στόμα (πορτοκαλόπιτα).

Budget: €15 το άτομο.

5
Το Σπήλαιο

Κυπριακή ταβέρνα. Σκαλιά μπροστά. Με μεζέδες πιάνεις σαλάτα, γιαούρτι, τασιή, ελιούδες τσακκιστούδες, μακαρονούι κοφτό χωρκάτικο με τρίμμα, χαλλούμι και λούντζα στη σχάρα, λουκάνικο, κολοκούθκια με τα αυκά, ανθούς με χυλό και χαλλούμι, πατάτες, παιδάκια, συκωτάκι, καραόλους, σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, σιεφταλιά.

Note: Για πόπαστο εφέραν μας παττίχα και ζεστό ολόφρεσκο γαλατοπούρεκκο.

Budget: €15 το άτομο.

Εσύ ξέρεις κανένα άλλο τόπο να προτείνεις;

 

Δες επίσης: Τα 3 αγαπημένα μας στέκια για φαγητό στη Λευκωσία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending