fbpx

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV: Κάνε δωρεάν και ανώδυνα την εξέταση!

Εσύ πότε το ‘κανες τελευταία φορά; Είναι ανώνυμο, γρήγορο και δωρεάν. Δεν έχει σημασία αν το έχεις ξανακάνει, ή αν είναι η πρώτη σου φορά. Σε 10 λεπτά θα έχεις… τελειώσει!

Η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού, το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου, τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος “Θετική Φωνή” και τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης “Checkpoint” σας προσκαλούν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV, από τις 18 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου 2016. Η δράση αυτή για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει και την Πάφο.

H «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης» για τον HIV και τις ηπατίτιδες είναι μία δράση που διοργανώνεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες της Ευρώπης για τέταρτη συνεχή χρονιά. Αποσκοπεί στην τακτική εξέταση και την μείωση των «καθυστερημένων διαγνώσεων», με απώτερο στόχο να μάθουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι την κατάστασή τους σε σχέση με τον ιό HIV το συντομότερο δυνατόν, ως μέτρο πρόληψης.

Η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Φέτος στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης» και της συγκεκριμένης δράσης θα γίνουν επισκέψεις και σε προγράμματα που απευθύνονται στους χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών.

1
Γνωρίζεις το HIV status σου;

Η εξέταση είναι ανώνυμη, γρήγορη και δωρεάν. Διαρκεί μόνο 10 λεπτά και έχεις άμεσα το αποτέλεσμα σου σε περιβάλλον ασφάλειας και εχεμύθειας. Ταυτόχρονα θα ενημερωθείς για ασφαλέστερες πρακτικές στο σεξ, αλλά και για τους τρόπους μετάδοσης του HIV.

Το HIV Rapid Test που χρησιμοποιούμε λειτουργεί με ένα τσιμπηματάκι στο δάκτυλο και ανιχνεύει αντισώματα του ιού HIV στον ανθρώπινο οργανισμό με ποσοστό ακρίβειας 99,7% που καλύπτει όλη την περίοδο της ζωής σου εκτός από τους τελευταίους 3 μήνες. Η λειτουργία του βασίζεται σε βέλτιστες πρακτικές προερχόμενες από το εξωτερικό.

Δες το Πρόγραμμα Εβδομάδας Εξέτασης και περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending