fbpx

Δεν έχεις ακόμη CV στα αγγλικά; Τώρα είναι η στιγμή να το αποκτήσεις!

Ψάχνεις για δουλειά στην Κύπρο ή στο εξωτερικό; Αν δεν είχες τον χρόνο να προετοιμάσεις ένα CV στα αγγλικά, ξανασκέψου το.

Το να έχεις ένα αγγλικό CV είναι ακόμα πιο σημαντικό τώρα από κάθε άλλη εποχή.

Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι που πρέπει να ετοιμάσεις CV στα αγγλικά;

 

1
Δείχνει ότι έχεις μία ικανότητα που οι περισσότερες εταιρείες χρειάζονται (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο)

Είτε αφορά την επικοινωνία με διεθνείς πελάτες, επικοινωνία μέσω emails ή τηλεφωνικών κλήσεων, ή ακόμη υποστήριξη στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η αγγλική γλώσσα θα φανεί χρήσιμη.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείξεις στο μελλοντικό αφεντικό σου ότι είσαι έτοιμος για την οποιαδήποτε πρόκληση; Να παρουσιάσεις ένα καλογραμμένο CV στα αγγλικά!

2
Μπορεί να αποφασίσεις να ψάξεις για δουλειά στο εξωτερικό

Γιατί όχι; Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για δουλειά στο Ην. Βασίλειο, στις Η.Π.Α. και στην Αυστραλία. Ακόμη και σε χώρες που τα αγγλικά δεν είναι η μητρική γλώσσα, ένα δυνατό CV θα σου ανοίξει πόρτες σε διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς όπου τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας των επιχειρήσεων.

3
Αν όχι τώρα, η αγγλική γλώσσα μπορεί να σου χρησιμεύσει στο μέλλον

Μπορεί τα αγγλικά να μην παρουσιάζονται στην καθημερινή λειτουργία του γραφείου όπου θέλεις να δουλεύεις αυτή τη στιγμή, αλλά οι ευκαιρίες δείχνουν ότι θα σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Όταν οι πιθανοί εργοδότες πρέπει να αποφασίσουν για τους εργαζόμενους τους που θέλουν να κρατήσουν κοντά τους, η χρήση και ομιλία αγγλικών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έτσι, το να δείξεις στο αφεντικό σου ότι έχεις μια άριστη γνώση αγγλικών μέσα από το δυνατό CV σου, δεν είναι απλά μια πιθανότητα για να σε προσλάβει. Είναι μια ασφάλεια στη μελλοντική σου δουλειά!

Συμπερασματικά:

control-writing-work-official-45905

Μην ξεγελαστείς ότι ένα CV στα ελληνικά είναι αρκετό. Στο σύγχρονο μας κόσμο, μια δημιουργική και καλοπληρωμένη δουλειά, μπορεί να πλησιάζει, είτε είναι στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό.

Το να κερδίσεις τη δουλειά που επιθυμείς, εξαρτάται από τα προσόντα, την εμπειρία και φυσικά την προσωπικότητα σου. Αλλά ένα ιδανικό CV στα αγγλικά, διαβεβαιώνει ότι θα μπορείς να είσαι υποψήφιο άτομο σε μια ποικιλία ευκαιριών.

Γιατί να επιλέξεις το Storyline Creatives για τη βοήθεια στο CV σου;

storyline-creatives

Στο Storyline Creatives, συνεργαζόμαστε με άτομα που ψάχνουν δουλειά για να τους δημιουργήσουμε εντυπωσιακά και δυνατά CV σε άπταιστα αγγλικά. Αν χρειάζεσαι κι εσύ βοήθεια με το δικό σου CV επικοινώνησε μαζί μας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending