fbpx

Fashion News: Πήγαμε κι εμείς στο νέο pop up store της GAP στη Λευκωσία!

Την Τετάρτη 30/11 ήμουν καλεσμένη στο opening του νέου καταστήματος της GAP στο City Plaza στη Λευκωσία! Και φυσικά δε θα μπορούσα να λείπω από ένα τέτοιο event!

Ξέρω όλοι έχουμε συνδέσει τo brand της GAP με πιο sport και άνετα ρούχα για τις καθημερινές μας στιγμές! Και όμως όχι! Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ο brand manager της GAP μας ανακοίνωσε ότι φέτος με μεγάλη επιτυχία η GAP άρχισε να ακολουθεί τα trends κάθε σεζόν και στις δικές της collections!

Κι εγώ που πήγα εκεί και είδα τα ρούχα τους σας διαβεβαιώνω ότι κατάφεραν με επιτυχία να επιτεύξουν αυτόν τους τον στόχο! Βελούδινα joggers, χακί bomber jackets, denim jackets επενδυμένα με γούνα είναι λίγα από τα ρούχα που αποδεικνύουν αυτό που σας είπα και πιο πάνω!

Φωτογραφικό υλικό από το event: 
56891016

12
Το πρόσωπο της GAP Nικόλας Χριστοφή (Instagram: nick_christopher)

Η GAP δε θα μπορούσε βέβαια να αφήσει τους παρευρισκόμενους του event με άδεια χέρια, γι’αυτό και ο καθένας από εμάς πήρε gift voucher το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει όποτε θέλει!

Βιαστείτε να κάνετε τις αγορές σας και να πάρετε τα δώρα σας γιατί το νέο κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για μικρό χρονικό διάστημα!

 


Διάβασε επίσης: KENZO x H&M: Όλα όσα έγιναν στο exclusive party!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending