fbpx

Πήγαινε στο Workshop: “The Power of Positive Impression”!

Το σεμινάριο «The Power of Positive Impression» εμβαθύνει στα θέματα της κοινωνικοποίησης και δικτύωσης. Η τεχνολογία έχει κάνει όλο και πιο εύκολη την άμεση επικοινωνία με όλο τον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει μια πραγματική συνομιλία, πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι σχέσεις θα είναι πάντα ο πυρήνας της ανθρώπινης ύπαρξης. Έτσι, ο Τάσος Κωνσταντίνου θα δείξει στο κοινό πώς μπορούν να δημιουργούνται αποτελεσματικά αυτές οι σχέσεις. Είτε ψάχνεις καινούριους φίλους, σύντροφο ή να κτίσεις ένα επαγγελματικό δίκτυο, η γνώση της δημιουργίας μιας θετικής εντύπωσης (Positive Impression), θα σου δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα.

Πήγαινε να παρακολουθήσεις το σεμινάριο «The Power of Positive Impression» που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00- 20:00 στην καφετέρια Starbucks, οδός Θεμιστοκλή Δέρβη και Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο δωρεάν. Θα δοθούν επίσης βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τηλ. επικοινωνίας: 7000 9920

Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Διοργανωτής: StudentLife

Παρουσιάζει:

Τάσος Κωνσταντίνου, Head of Youth Development at StudentLife.com.cy

tasos2

Ο Τάσος Κωνσταντίνου είναι ειδικός στον τομέα της καινοτόμου εκπαίδευσης. Μετά τις Business σπουδές του σε 4 διαφορετικές χώρες, τελικά αποφοίτησε από το Rotterdam School of Management με MBA, και ειδίκευση στο Management of Innovation. Τότε ο Τάσος ξεκίνησε μια καριέρα στον τομέα της καινοτομίας, με πρακτική εξάσκηση κάτω από τον Global Innovation Director στη Philips Electronics και ακολούθως συνέχισε ως Λέκτορας στο Business Innovation και Sustainable Development στο Πανεπιστήμιο του Maastricht. Σήμερα, διευθύνει το StudentLife Academy που έχει ως στόχο να μειώσει το χάσμα ανάμεσα στην αποφοίτηση και την απασχόληση, προσφέροντας ένα συνδυασμό εργασιακής εμπειρίας και επαγγελματικής κατάρτισης σε πτυχιούχους πανεπιστημίων στην Κύπρο.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (μέχρι 30 άτομα). Κράτησε έγκαιρα τη θέση σου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πιο κάτω για να δηλώσεις συμμετοχή:

No Fields Found.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending