fbpx

5 συμπεριφορές που βαρεθήκαμε απ’ όσους προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις!

Υπάρχουν φοιτητές που προτιμούν να διαβάζουν αρκετό καιρό πριν την εξέταση και άλλοι που τα αφήνουν ούλλα τελευταία στιγμή.

Οι πρώτοι βέβαια, θέλουν να δειχτούν ότι τα ξέρουν τζιαι να αγχώσουν τους δεύτερους που δεν άνοιξαν βιβλίο.

Πάμε να δούμε τις αντιδράσεις τους:

1
Οι ερωτήσεις προς τον καθηγητή

Αρχίζουν από την τελευταία μέρα μαθημάτων όταν οι καθηγητές την αφιερώνουν συνήθως για μια επανάληψη και για να πουν τα SOS. Οι «μελετηροί» λοιπόν τζιείνη την μέρα, θα δώκουν ρεσιτάλ, αφού εδιαβάσαν τα ούλλα, ώστε να παν προετοιμασμένοι για απορίες την τελευταία μέρα.

Καθώς λαλεί τα SOS ο καθηγητής, πετάσσουνται τζιαι ρωτούν κάτι ερωτήσεις τύπου: «Κύριε εν να μπει τζιαι η υποσημείωση, που είναι το παράδειγμα στη σελίδα 137, που είπαμε ότι ένεν μέσα, αλλά εν σημαντικό για να καταλάβουμε το επόμενο κεφάλαιο;»

Κάμουν τες ερωτήσεις τους με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουν στον καθηγητή ότι εδιαβάσαν. Εσύ γυρίζεις τζιαι θωρείς τους με το μισό σου αλλά τζιείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι!

2
Στο group του Facebook…

Στο group που έχετε στο Facebook, εσύ που εν επήες στο τελευταίο μάθημα, ρωτάς αν εν τζιαι το κεφάλαιο 3 μέσα. Πετάσσεται ένας που τους «μελετηρούς» τζιαι λαλεί:

«Όι, ένεν μέσα το κεφάλαιο 3, αλλά εν σημαντικό να το διαβάσουμε, γιατί ουσιαστικά συνδέει το 2 με το 4». Εσύ φυσικά βλέπεις ΜΟΝΟ την πρώτη λέξη τζιαι ξεκινάς τα παναήρκα! 😉

3
Φίδι κολοβό

Οι «μελετηροί» εν ύπουλοι γιατί το μόνο που θέλουν κατά βάθος, είναι να σε αγχώσουν τζιαι να σε κάμουν να γράψεις πιο χαμηλά που τζιείνους. Τούτο κάμνουν το με τον εξής τρόπο:

Μπορεί να τον/την ρωτήσεις κάτι εσύ, ή ακόμα σσιειρότερα, να έρτει τζιείνος/η να σε ρωτήσει (για ξεκάρφωμα). H απάντηση standard θα είναι: “Απαναΐααα μουυυ, μα ακόμα να διαβάσεις; Πότε εν να προλάβεις; Εν πάρα πολλά! Εν έχει chance να προλάβεις! Μα εν εξεκίνησες καν; Αγχώθηκα εγώ στη θέση σου!

Τζιαι ‘σύ πανικόβλητος πάεις σπίτι για να ξεκινήσεις διάβασμα, αλλά πού να κολλήσει τίποτε, με τόσο άγχος που σου επροκάλεσε ο πιο πάνω συμφοιτητής σου;

4
Ποττέ εν το παραδέχουνται

Βέβαια έχει τζιαι κάποιους που ετελιώσαν την ύλη προ πολλού, αλλά άμαν τους ρωτήσεις αν εδιαβάσαν, ποττέ εν το παραδέχουνται. Τούτοι εν τζιαι τζιείνοι που μετά την εξέταση κλαίουνται ότι εν εγράψαν, αλλά πάντα πιάνουν το 9ρούι τους. Παιθκιά, ένα τμήμα είσαστε. Εννοείται ότι εν να μάθουμε πόσα έπιασετε, άρα μην ψεύδεστε!

5
Μετά την εξέταση…

Μετά την εξέταση στέλνουν σε ούλλους μήνυμα να δουν πώς τα επήαν για να δουν αν εγράψαν καλύτερα που τζιείνους.

Όταν φκουν οι βαθμοί, εκτός του ότι ενημερώνουν (στο group στο Facebook) που το χάραμα του φου ότι εμπήκαν οι βαθμοί, ξεκινούν να ρωτούν τον καθένα πόσα τους έβαλε ο τάδε καθηγητής.

Εσένα ποιες από τις πιο πάνω αντιδράσεις ενευριάσαν σε όταν συμβαίνουν στο τμήμα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending