fbpx

5 καλλυντικά που χρησιμοποιώ και δεν αγόρασα από κατάστημα καλλυντικών!

Ένα κατάστημα γεμάτο με καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας! 

Ωστόσο, πολλά από τα συγκεκριμένα προϊόντα, είτε είναι πολύ ακριβά, είτε είναι σε φυσιολογικές μεν τιμές, αλλά εσύ προτιμάς να βρεις μια πολύ φτηνότερη εναλλακτική λύση που θα κάνει ακριβώς την ίδια (ή και καλύτερη) δουλειά!

Εγώ λοιπόν σε διαβεβαιώνω ότι τέτοιες λύσεις υπάρχουν και μάλιστα σε καταστήματα που δεν είναι γνωστά ως καταστήματα καλλυντικών! Τα 5 πιο κάτω προϊόντα είναι σχεδόν όλα αξίας μικρότερης των 5 ευρώ και αξίζει να τα δοκιμάσεις!

Πάμε να τα δούμε:

1
Μολύβι φρυδιών

Έχω δοκιμάσει πολλά μολύβια φρυδιών από διάφορες μάρκες και καμία δεν μου άρεσε τόσο σε υφή όσο και σε χρώμα όσο το συγκεκριμένο. Μιλάω για το  μολύβι φρυδιών από την σειρά καλλυντικών του καταστήματος H&M, η αξία του οποίου είναι €3.99! Εγώ χρησιμοποιώ την απόχρωση «Chocolate brown».

2
Κοκκινάδι

Αυτό το κοκκινάδι είναι από….το Lidl! Είναι της μάρκας Cien, στην απόχρωση «34.Almond Kiss» και είναι το αγαπημένο μου κοκκινάδι κατά τους χειμερινούς μήνες. Εάν αγαπάς τις καφέ αποχρώσεις στα χείλη, τότε σίγουρα θα το λατρέψεις! Έχω την εντύπωση ότι το αγόρασα €2 και είναι όντως «Quality for less»!

3
Highlighter

Πριν δοκιμάσω το συγκεκριμένο, ήμουν κάθετη ότι το highlighter δεν είναι για μένα. Μέχρι που ανακάλυψα το κατάλληλο στο Jumbo!Ναι λοιπόν, είναι από το κατάστημα παιχνιδιών Jumbo και η τιμή του νομίζω ότι είναι περίπου στα €2 με €3. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!

4
Κοκκινάδι

Ακόμα ένα κοκκινάδι το οποίο όμως είναι λίγο πιο ακριβό από το προηγούμενο! Κοστίζει €9.99 και είναι από το κατάστημα H&M. Είναι το Metallic Lip Colour στην απόχρωση «Burnished Bronze»! Και αυτό σε καφέ τόνους αλλά με metallic τελείωμα που είναι τάση στα χείλη!

5
Μανικιούρ

Δεν είναι καλλυντικό αλλά ήθελα να το συμπεριλάβω γιατί είναι τέλειο! Είναι μόλις €3 και το αγόρασα πριν μερικές μέρες από το κατάστημα Topshop. Ένα πέρασμα είναι αρκετό, στεγνώνει πολύ γρήγορα και δίνει αυτό το μεταλλικό τελείωμα που είναι πολύ in και στα νύχια φέτος! Είναι στην απόχρωση Moonshine.

Quote της εβδομάδας:

“On a bad day, there is always lipstick!”??

 


Διάβασε επίσης: Η αγαπημένη μάσκαρα των make-up artists σε απίστευτα οικονομική τιμή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending