fbpx

UCLan Cyprus: Βραδιά Ενημέρωσης Προγράμματος ACCA στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών

Μετά την επιτυχημένη έναρξη του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνουν την έναρξη του δεύτερου κύκλου μαθημάτων περί τα μέσα Ιανουαρίου με στόχο την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2016.

Με τη συνεχή υποστήριξη του οργανισμού του ACCA, το Ινστιτούτο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, με περισσότερες ώρες πρακτικής εξάσκησης και προσομοίωσης εξετάσεων και σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Η επιτυχία του προγράμματος βασίζεται επίσης στην ομάδα έμπειρων επαγγελματιών εκπαιδευτών με αποδεδειγμένη πορεία επιτυχίας.

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) διοργανώνει Βραδιά Ενημέρωσης για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ομάδα των εξειδικευμένων εκπαιδευτών θα συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών του Επαγγελματικού Προγράμματος ACCA, ενώ θα κατευθύνουν τους υποψήφιους σχετικά με τη βέλτιστη πορεία προς απόκτηση του περιζήτητου αυτού Επαγγελματικού Τίτλου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη Βραδιά Ενημέρωσης για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα ACCA, επικοινωνήστε μαζί μας στο 24694000 ή μέσω email στο info@uclancyprusips.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending