fbpx

Social Trends: Δες πώς φόρεσαν οι followers μας τα λευκά sneakers!

sneakers πάντα ήταν στη μόδα, τα τελευταία 4 χρόνια όμως από τις μεγαλύτερες τάσεις με αποτέλεσμα να αποτελούν την πρώτη επιλογή στο ντύσιμό σου. Ιδιαίτερα τα λευκά sneakers που συνδυάζονται πανεύκολα.

Βρήκα 3 followers, που χρησιμοποίησαν το hashtag μας #studentlifetrends ή μας έκαναν tag στο Instagram που συνδύασαν εξαιρετικά τα λευκά τους sneakers και σας τους παρουσιάζω!

Δείτε τους εδώ: 

Το minimal στυλ είναι πάντα διαχρονικό και σου εξασφαλίζει πάντα κομψές εμφανίσεις. Η Κατερίνα φορώντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι τύπου joggers, ένα top σε απόχρωση του λευκού και τα λευκά της sneakers πέτυχε ένα minimal και πολύ σικάτο εξίσου look.

Η Γεωργία έκανε τον διαχρονικό συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου. Φόρεσε ένα μπλουζάκι και τζιν σε μαύρο χρώμα, τα λευκά της sneakers και πρόσθεσε και μια έξτρα πινελιά, δένοντας ένα πουκάμισο με καρό μοτίβο στη μέση.

Η Άντρεα Χατζηγεωργίου επέλεξε να συνδυάσει τα λευκά sneakers της με ρούχα σε παστέλ αποχρώσεις! Το αποτέλεσμα βέβαια είναι πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πολύ στυλάτο.

Δείξε μας κι εσύ πώς φόρεσες τα πιο hot trends της σεζόν,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Εσύ πώς συνδιάζεις τα λευκά σου sneakers;

 


Διάβασε επίσης: Social Trends: Φόρεσε το ροζ χρώμα όπως σου δείχνουν οι followers μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending