fbpx

Ήξερες πώς ξεκίνησε το “bottle flip challenge”;

Εσύ ξέρεις τι εννοούμε όταν λέμε “bottle flip challenge“; Πολλοί το έχουν δοκιμάσει αλλά όχι όλοι έχουν πετύχει αυτή τη δελεαστική πρόκληση.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, το συγκεκριμένο “φαινόμενο” έγινε viral στα social media τον τελευταίο καιρό, και όχι άδικα. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι αυτή η πρόκληση είναι λίγο υπερεκτιμημένη, αλλά πες την αλήθεια: Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε;

appsftw.com
appsftw.com

1
Τι είναι ακριβώς το “bottle flip challenge” τελικά;

Για να ξεκαθαρίσουμε, αυτή η πρόκληση δεν είναι κάτι χαζό, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αναγκάζει τις αισθήσεις και το μυαλό σου να κινηθούν έξυπνα, ώστε να καταφέρεις εκείνο που θες:

Πρέπει να περιστρέψεις την μπουκάλα στον αέρα και να προσγειωθεί με τη βάση της, χωρίς να πέσει. Τόσο απλά.

2
Πότε έγινε το πρώτο “bottle flip”;

Πρώτος το δοκίμασε ο μαθητής Mike Senatore πριν μερικούς μήνες, όταν αποφάσισε αντί να τραγουδήσει ή να χορέψει στο talent show του σχολείου του, να κάνει ένα επικό “bottle flip” (περιστροφή της μπουκάλας του στον αέρα).  Κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Το πιο πάνω βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως παντού στο διαδίκτυο, προκαλώντας την επιθυμία από όλους να τον μιμηθούν. Μετά από 6 εκ. views στο YouTube, έγινε αισθητός ο πανικός που προκάλεσε το ταλέντο του συγκεκριμένου μαθητή.

Ο Mike είναι ο λόγος που πλέον δεν μπορούμε να δούμε τις πλαστικές μπουκάλες με το νερό μας, όπως τι βλέπαμε προηγουμένως. Έτσι, δεν σταμάτησαν να δημιουργούνται αντίστοιχα βίντεο από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα.

3
Γιατί είναι τόσο “εθιστικό” και πώς μπορείς να το πετύχεις;

Μόνο και μόνο στη σκέψη ότι δεν μπορείς να περιστρέψεις μια απλή μπουκάλα νερού, είναι λογικό να θέλεις να το πετύχεις όλο και περισσότερο. Ειδικά όταν βλέπεις τόσους και τόσους γύρω σου που το κατάφεραν.

Μπορείς λοιπόν να εξασκηθείς στην περιστροφή της μπουκάλας σου, λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα νερού που θα έχει μέσα, καθώς και την κίνηση με την οποία θα επιλέξεις να την περιστρέψεις!

4
Ήρθε η σειρά σου τώρα να αποδεχτείς την πρόκληση!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αγρός σε προκαλεί να πετύχεις ένα θεαματικό bottle flip και να διεκδικήσεις πλούσια δώρα! Μπες στο διαγωνισμό τώρα!

Τι πρέπει να κάνεις; Απλά ανέβασε ένα video στο Instagram ή στη σελίδα του StudentLife στο Facebook με επιτυχημένο bottle flip, με μπουκάλι νερού ΑΓΡΟΣ αναφέροντας το hashtag #agrosflipchallenge .

Για να δούμε… μπορείς να το πετύχεις;

Δες τα δώρα και μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό ΕΔΩ! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending