fbpx

3 προϊόντα must για να πετύχετε το απόλυτο μακιγιάζ του ρεβεγιόν!

Οι γιορτές είναι εδώ, και το κλίμα είναι πιο γιορτινό από ποτέ! Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων καταφθάνει και εσύ θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή φυσικά.

Αυτή η μέρα λοιπόν είναι μια ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στυλ μακιγιάζ που συνηθίζατε μέχρι τώρα και να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό κατάλληλο για το εορταστικό κλίμα.

Πιο κάτω σας δείχνω ποια 4 προϊόντα είναι απαραίτητα για το μακιγιάζ αυτής της μέρας και πώς αυτά θα αλλάξουν όλο το look σας!

Δες τα εδώ: 

1
Glitter:

Αποτέλεσμα εικόνας για glitter smokey

Τα glitters δεν μπορούν να λείπουν από ένα τέτοιο look! Μια εντυπωσιακή σκιά με glitters, πάντα χωρίς υπερβολές εννοείται, θα μετατρέψει όλο το μακιγιάζ των ματιών σας σε κάτι πολύ εντυπωσιακό και μοναδικό για την συγκεκριμένη βραδιά.

2
Κόκκινο κραγιόν:

Αποτέλεσμα εικόνας για red lips look smokey

Τι πιο εντυπωσιακό από το κλασικό κόκκινο κραγιόν για αυτή τη μέρα! Ταιριάζει απόλυτα με το mood των Χριστουγέννων, είναι sexy, chic, και πάει με όλα σχεδόν τα μακιγιάζ ματιών μιας και αυτή τη μέρα μπορείτε να έχετε έντονα και τα μάτια και τα χείλη σας.

3
Ψεύτικες βλεφαρίδες:

Αποτέλεσμα εικόνας για false lashes looks

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ των ματιών σας, αλλά και όλο το look, κάνοντας το να φαίνεται πιο εντυπωσιακό και επαγγελματικό. Διαλέξτε το αγαπημένο σας στυλ βλεφαρίδων και κάντε το smokey eye σας να ξεχωρίζει.

4
Highlighter:

Αποτέλεσμα εικόνας για highlighter makeup

Εννοείται ότι θα κάνετε και contouring στο πρόσωπο σας κάνοντάς το να δείχνει πιο λεπτό. Αυτό όμως που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το highlighter σας το οποίο θα σας δώσει μια υπέροχη λάμψη στο πρόσωπό σας. Είναι ιδανικό για να ταιριάξει με το υπόλοιπο εντυπωσιακό σας μακιγιάζ.

Εσείς τι μακιγιάζ θα επιλέξετε για τις γιορτινές αυτές μέρες;

 


Διάβασε επίσης: 10 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να εμπνευστείτε αυτές τις γιορτές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending