fbpx

Best Looks: Τα top 10 outfits για το 2016! (Part 2)

Το 2016 ξεκινήσαμε -και στην πορεία καθιερώσαμε- το εβδομαδιαίο post που ονομάζεται Best Looks! Μέσα σε αυτό κάθε εβδομάδα, διαλέγαμε 3-5 top outfits τα οποία σχολίαζα εγώ προσωπικά και εξηγούσα τι φόρεσαν, τι μου αρέσει στον τρόπο που συνδύασαν τα ρούχα τους κλπ!

Λίγες μέρες πριν το 2017, μέσα από ένα throwback, διάλεξα τα best of the best outfits που βάλαμε στη σελίδα!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Δες εδώ τα 10 καλύτερα outfits:

Η Παντελίτσα φόρεσε μια από τις πιο ωραίες γούνες που είδα φέτος στα πιο trend χρώματα! Λατρεύω αυτό το χρώμα, ειδικά τώρα τον χειμώνα! Ο συνδυασμός της γούνας που είναι πιο chic με το δερμάτινο κολάν και τα Jordan sneakers της που είναι πιο rock δημιούργησαν ένα sportychic look που της πάει αφάνταστα! Το μαύρο beanie στα μαλλιά της ήταν αυτό που ολοκλήρωσε το outfit της! Τέλειο outfit, μπράβο! ??

O Νικόλας επέλεξε να φορέσει τα χρώματα που είναι must για το φετινό φθινόπωρο: αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ! Λάτρεψα από την πρώτη στιγμή τον συνδυασμό του τέλειου αυτού blazer με το παντελόνι! Καταπληκτικό outfit ειλικρινά!

Η Γιάννα φόρεσε τα must παπούτσια της φετινής σεζόν: τα strap heels! Είναι τόσο κομψά και ο τρόπος που τα έβαλε τα κάνουν ακόμα πιο κομψά! Η μπλούζα της με τα ιδιαίτερα μανίκια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στο όλο look! Το αποτέλεσμα είναι τόσο chic!

Ο Μάριος δημιούργησε ένα πολύ ωραίο vintage outfit! Λάτρεψα που έκανε mix and match στα patterns, και στα υφάσματα που επέλεξε να φορέσει! Αυτό που ξεχωρίζει στο look του είναι οι λεπτομέρειες: στις κάλτσες, στα κοσμήματα, στα μαλλιά, ακόμα και στην πόζα! Ακόμα και το half sleeve tattoo στο χέρι του ταίριαξε απόλυτα με το όλο look! Συνέχισε να μας εμπνέεις Μάριε μου!

Ένα καταπληκτικό outfit από την Άννα! Συνδύασε τέλεια αυτό το καταπληκτικό μαύρο σακάκι με άσπρα details με το μαύρο cropped τζιν της! Αυτό που κάνει το outfit της τόσο μοναδικό είναι τα high heels της που είναι τύπου mules και είναι τέλεια! Λίγες θα τολμούσαν να τα φορέσουν και η Άννα το έκανε με επιτυχία! Βέβαια δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αφού έχει το δικό της blog Fashionduette μαζί με την Δέσποινα και εκεί μοιράζονται καταπληκτικά outfits και trends! Check them out! ??

Η Αγγελική είμαι σίγουρη ότι εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό το outfit στο fashionweek της Νότιας Αφρικής! Είναι ένα από τα πιο chicoutfits που έχω δει! Λάτρεψα το συνδυασμό της metallicpleated φούστας με το άσπροblazer από μέσα. Φαίνεται ότι είναι bodysuit! Η ζώνη στη μέση, το χρυσό choker στο λαιμό και τα slicked back hair της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο look! Μπράβο Αγγελική!

Ένα πάρα πολύ ωραίο και girly outfit από την Ειρήνη! Συνδύασε όμορφα το μαύρο pinaforedress της με το άσπρο πουκάμισο από μέσα και δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό monochrome look! Το μαύρο fedora καπέλο της, τα leather boots της και η μαύρη backpack της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο outfit! Μπράβο Ειρήνη μου, πολύ ωραίο look! Η Ειρήνη έχει το δικό της fashion blog μαζί με την αδερφή της, Άντρη! Κι εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα outfits που ετοιμάζουν, και τα trends που σας προτείνουν!

Ένας απίστευτος συνδυασμός από τη Nicole αφού συνδύασε πολύ σωστά τη mini κόκκινη δερμάτινη φούστα της! Λατρεύω όταν βλέπω συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων σαν αυτόν! Το γκρίζο ζιβάγκο της, η κόκκινη leather φούστα και το denim jacket της έκαναν ένα πολύ ωραίο mix and match υφασμάτων και δημιούργησαν ένα πολύ στυλάτο outfit! To είπαμε και σε προηγούμενο post ότι είναι τάση να βάζεις τα μαλλιά είτε μέσα από το ζιβάγκο σου, είτε μέσα από σακάκι σου και η Nicole πολύ σωστά ακολούθησε αυτό το trend μιας και ταίριαζε πολύ με το όλο look!

Ένα πολύ ωραίο βραδινό outfit από την Άντρεα! Τα χρώματα που διάλεξε είναι ένας πολύ κλασσικός και ταυτόχρονα chic συνδυασμός. Το όλο της outfit είναι πολύ sexy εννοείται, αφού οι over the knee boots, πάντα κάνουν τη διαφορά, ειδικά όταν ξέρεις πώς να τις φοράς, όπως η Άντρεα! H γούνα (η οποία είναι συνθετική) που φόρεσε σε μπλε navy χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακή, μιας και μπορεί να δημιουργήσει πολλούς συνδυασμούς. Η Άντρεα μοιράζεται τα δικά της outfit posts και όχι μόνο μέσα από το δικό της blog!

Το outfit της Ελένης με έβαλε εντελώς στο χειμωνιάτικο mood! Φόρεσε τα γκρίζα co-ords της και τα συνδύασε με τα all star μποτάκια της! Παρ’ όλα αυτά δε δημιούργησε ένα sport outfit, αλλά ένα πολύ ωραίο sporty chic look. Αυτό που άλλαξε το όλο στυλ είναι η sleeveless συνθετική γούνα της που έβαλε πάνω από το γκρίζο σύνολό της! Η τελευταία πινελιά στο outfit της είναι το κόκκινο lipstick της το οποίο φώτισε το όλο outfit και ήταν, είναι και θα παραμείνει must have για όλες τις εποχές! Μπορείτε να δείτε και άλλα outfit posts της Ελένης μέσα από το δικό της blog: bornwithstyle!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best Looks: Τα top 10 outfits για το 2016! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending