fbpx

Δήλωσε συμμετοχή στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-2017!

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ανακοινώνουν την έναρξη του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17 (Business Idea Competition – BIC 2016-17).

Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός στηρίζεται από αριθμό οργανισμών που προάγουν την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, όπως το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου – JCI Cyprus, το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (ΚΕΠΛΙ), CYBAN, CyRIC, StudentLife.com.cy, DisruptCyprus.com, INSPIRE, Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), παροικιακός σύνδεσμος ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου – Κύπρου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο bic@cedar.org.cy, αναφέροντας τα ονόματα των μελών της ομάδας, emails, και πόλη διαμονής. Στα πλαίσια του διαγωνισμού θα προσφερθεί κατάρτιση γύρω από την καλλιέργεια επιχειρηματικής σκέψης και την αξιολόγηση επιχειρηματικών προτάσεων.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν ως υποψήφιες για τα βραβεία, θα κληθούν να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στην τελετή απονομής των βραβείων που πρόκειται να προγραμματιστεί τον Ιούνιο του 2017 και θα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Τα βραβεία είναι τα εξής:

• Best Business Idea: €1,500 sponsored by KPMG
• Best Innovative Idea: €750 sponsored by Gravity
• Social Enterprising Idea: €500 sponsored by UCLan Cyprus MBA

Λεπτομέρειες για τα εργαστήρια κατάρτισης είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας είναι μέρος μιας σειράς από πρωτοβουλίες τις οποίες προάγει το CEDAR, το πρωτοποριακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο νησί. Ο Καθηγητής Πανίκκος Πουτζιουρής ανέφερε επ’ αυτού: «Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Επιχειρηματικότητας – CEDAR, με την στήριξη σημαντικών φορέων του επιχειρείν στην Κύπρο, διοργανώνει τον διαγωνισμό επιχειρηματικής ιδέας. Μέσα σε αυτή την πορεία των χρόνων ήδη παλιοί διαγωνιζόμενοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται επιτυχώς στον κλάδο τους και αποτελούν κοιτίδες καινοτομίας και ανάπτυξης».

Για πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17 πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με τον Dr Elias Hadjielias, Director of CEDAR ehadjielias@uclan.ac.uk, +357-24-694000.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending