fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Είναι η πρώτη εβδομάδα του χρόνου και δεν θα μπορούσαμε να μην είχαμε το πρώτο Best Looks του 2017! Στο σημερινό post επιλέξαμε 3 άτομα που έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τον χώρο της μόδας, μας κάνουν μαθήματα στυλ!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

 

H Ραφαέλα δημιούργησε ένα πολύ ωραίο street style look! Αυτό που ξεχωρίζει στο outfit της Ραφαέλας είναι το ροζ top που επέλεξε, το οποίο σπάζει τη μονοτονία του μαύρου! Οι ankle boots της είναι οι μπότες που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της τη φετινή σεζόν! Οι silver λεπτομέρειες στη ζώνη και στο σακάκι, όπως και τα διάφορα κοσμήματα που φόρεσε είναι αυτά που ολοκλήρωσαν το outfit της! Μην ξεχάσετε να την κάνετε follow γιατί θα εκπλαγείτε με τον εντυπωσιακά fashionable λογαριασμό της στο Instagram!

O Αντρέας επέλεξε ένα look που λίγοι θα τολμούσαν: το pyjama look! Βέβαια αν δεν το τολμούσε ο Αντρέας ποιος θα το τολμούσε; Μου άρεσε που δημιούργησε ένα total black outfit με άσπρα sneakers! Οι άσπρες λεπτομέρεις στο μεταξένιο σετ του, το ρολόι και το ασημένιο βραχιόλι του ήταν οι πινελιές που ολοκλήρωσαν το look του! Stay tuned γιατί όπως σας είπαμε σε προηγούμενο post κάτι ετοιμάζει ο Αντρέας!

3
Στέλλα (Instagram: stelina11)

H Στέλλα επέλεξε ένα καταπληκτικό μαύρο βελούδινο φόρεμα και μαύρες sock ankle boots που είναι must φέτος! Το γκρίζο top με τα bell sleeves (μανίκια με καμπάνα) που επέλεξε να βάλει μέσα από το φόρεμα είναι ένα από τα τελευταία trends που πρέπει να ακολουθήσουμε! Το βελούδινο choker και το fedora καπέλο της ήταν τα αξεσουάρ στο στυλ της που έδωσαν έναν άλλο αέρα, πιο Παριζιάνικο θα έλεγα! Μπράβο Στέλλα μου!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending