fbpx

Οι ατάκες που σε χαρακτηρίζουν κάθε φορά που έχεις εξετάσεις!

Ξέρω, ξέρω… Διαβάζεις τούτο το άρθρο γιατί είσαι ένας που τζιείνους που απλά εν έκαμες απολύτως τίποτε τις γιορτές, ενώ ξέρεις οτι τον Γενάρη χρωστάς 300 μαθήματα, 500 εκθέσεις…

Αλλά εσύ είσαι χαλαρός και θέλεις να παρηγορηθείς λίγο τωρά! Είπες να το παίξεις καλός φοιτητής, ότι τάχα θα διαβάσεις και ότι έβαλες πρόγραμμα (όπως κι εγώ) αλλά…

 Η εξεταστική ήρτε φίλε μου… Καλά εφάμε, καλά ήπιαμε και το διάβασμα αρχίζει!

Για να σε χαλαρώσω λίγο, έχω μαζέψει άτακες που σίγουρα έχεις ταυτιστεί όπως πολλοί φοιτητές (για να δεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε τούτο)!

 

1
Λόγια παρηγοριάς

Τούτες οι 6 λέξεις, έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα επειδή ξέρεις ότι και κάποιος άλλος απλά εν φακκά πενιά, άρα εν νιώθεις τόσο αναίσθητος.

2
Γενικά έχω την αίσθηση…

Όλοι μας κρύβουμε μια Έλενη Βλαχάκη μέσα μας. Λαλούμε ότι εν θα δώσουμε σημασία, γιατί γενικά έχουμε την αίσθηση, αλλά την ώρα του γραπτού πελαγώνουμε.

3
Ο φοιτητής-νυχτερίδα

Αφού τελικά καταλάβεις ότι δεν έχεις την αίσθηση, η πιο πάνω εικόνα χαρακτηρίζει εσένα. Η ώρα είναι περασμένα μεσάνυχτα και προσπαθείς να διαβάσεις ένα τόνο κόλλες. Μα δηλαδή έλεος… Πόση γνώση να αντέξει αυτό το κορμί; 1.65 είμαι κύριε καθηγητά, δείξε κάποιο έλεος.

4
‘Ωρα για… κλάματα

No comment… Αφήνω την εικόνα να μιλήσει μόνη της.

Φίλοι μου υπομονή.

Σιγά-σιγά όλα θα τελειώσουν και δεν έμεινε σχεδόν τίποτε, ώσπου να έρτει το καλοκαίρι όταν θα είμαστε αναίσθητοι, χωρίς ενοχές.

Καλά διαβάσματα! 🙂

 

Δες επίσης: 5 συμπεριφορές που βαρεθήκαμε απ’ όσους προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending