fbpx

Οι νέοι μας αρθρογράφοι: Η συνάντηση Ιανουαρίου και όσα έγιναν εκεί!

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των νέων μας αρθρογράφων μας στα γραφεία του StudentLife στο Γέρι, Λευκωσία. Μετά από επιτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες, η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με αρκετές αιτήσεις!

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, οι νέοι αρθρογράφοι, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το Internship – πρακτική άσκηση τους στο StudentLife. Μια πρακτική άσκηση που θα διαρκέσει 4 μήνες (Ιανουάριος-Απρίλιος 2017) και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που συμμετέχουν να κερδίσουν όμορφες εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Μετά από παρουσίαση των αρχικών στόχων, έγινε επεξήγηση και καθοδήγηση για τη σωστή ετοιμασία και συγγραφή online υλικού, προσιτού και ευχάριστου προς τους φοιτητές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Στο τέλος της παρουσίασης, οι αρθρογράφοι άκουσαν τους στόχους μας για το μέλλον, δείχνοντας ενθουσιασμό που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το Internship. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως εκφράζονται ήδη αρκετά μέσα από την αρθρογράφια και είναι ένα ευχάριστο χόμπι, που ίσως εξελιχθεί και σε κάτι άλλο!

Περισσότερες συναντήσεις και εμπειρίες ακολουθούν και στο μέλλον. Αναμένετε δημιουργικό και κυρίως νεανικό -από τους φοιτητές- υλικό ?
 

Συντονίστρια: Εύη Οικονομίδου

Αρθρογράφοι:

1. Άννα Αχιλλέως

2. Αντώνης Στεφάνου

3. Ευθύμιος Κώστα

4. Μικαέλλα Πίρτα

5. Αναστασία Χατζηγιάννη

6. Νεόφυτος Θεμιστοκλέους

7. Παναγιώτα Παρή

8. Ουρανία Κυριάκου

9. Βασίλης Φιλής

10. Αναστάσιος Αναστασίου

11. Ξάνθη Θεοδώρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending