fbpx

3 ατάκες του Nicklas Bendtner που έγραψαν ιστορία!

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που τους βλέπεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας των ικανοτήτων τους. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που απορείς πως παίζουν ποδόσφαιρο αφού παίρνουν δικαίως τον τίτλο του άμπαλου! Είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είναι και αστέρες αλλά έχουν φιλότιμο, το προσπαθούν και γι’ αυτό έχουν την συμπάθεια μας.

Είναι όμως και μια κατηγορία που συνοψίζεται σε ένα και μόνο όνομα: Nicklas Bendtner!

Ο Λόρδος (τυχερή η Βαρώνη Caroline Luel-Brockdorff που του έκανε παιδί!) γενήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1988 και έμελλε να αλλάξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου με την παρουσία του σε Arsenal (κυρίως)!

Επειδή τα λόγια ενός απλού, ταπεινού αρθογράφου όμως είναι πολύ φτωχά να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του άνδρα, σας παρουσιάζω τον ένα, τον μοναδικό, τον Nicklas Bendtner μέσα από τις δικές του σκέψεις!

1
Ξεχείλιζε από αυτοπεποίθηση από την μέρα που γεννήθηκε!

Θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ στην Premier League, πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θέλω να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Πίστεψε με, θα γίνει!

Έκανε την παραπάνω το 2009 και αφού λίγες μέρες πριν είχε ψηφιστεί σαν ο κορυφαίος Δανός παίκτης της χρονιάς. Τι (δεν) κατάφερε στα επόμενα 5 χρόνια μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας κάνοντας μια βόλτα στο βιογραφικό του!

2
Αφού το πιστεύει το παιδί!

Αν με ρωτήσεις αν είμαι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου θα απαντήσω “ναι” επειδή το πιστεύω!

Περισσότερα σχόλια είναι απλά περιττά! Ο Lord Bendtner μίλησε!

3
Θέλει να παίζει! Τέλος!

Πρέπει να είμαι στη βασική εντεκάδα σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να παίζω κάθε λεπτό σε κάθε παιχνίδι και να είμαι πάντα μέλος της ομάδας!

Το 2009 ένιωσε να απειλείται η θέση του στη βασική εντεκάδα της Arsenal, πράγμα ανεπίτρεπτο για ένα Λόρδο! Έτσι, ξεκαθάρισε την θέση του όπως θα έκανε κάθε σωστός ποδοσφαιριστής που σε τέστ αυτοπεποίθησης πήρε 10 από τα 9 (true story!)

Λόρδε Bendtner, εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, ευχαριστώ που υπάρχεις! (και μας διασκεδάζεις)!

 

Δες επίσης: 15 ποδοσφαιρικές φωτογραφίες από μια διαφορετική πλευρά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending