fbpx

4 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο ψηλή! (Part 2)

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας αρέσουν κάποια ρούχα πάρα πολύ, αλλά αποφεύγουμε να τα φοράμε, αφού μας κάνουν και φαινόμαστε πιο κοντές.

Γι’ αυτό κι εγώ έψαξα και βρήκα ποια ρούχα όταν τα φοράμε, δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είμαστε ψηλότερες!

Δες τα εδώ: 

1
Nude γόβες 

Τα nude high heels δίνουν την αίσθηση ότι το πόδι δεν τελειώνει, γι’ αυτό και είναι ένα από τα κυριότερα tips για να φαίνεται ψηλότερο το πόδι. Επίσης, τα nude heels συνδυασμένα με jeans και άσπρο top, αποτελούν πάντα μια πολύ κομψή επιλογή όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε.

2
Φαρδιά ρούχα

Τα φαρδιά ρούχα πρέπει να τα αποφεύγουμε εμείς που δεν είμαστε και πολύ ψηλές! Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν και οι culottes, και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends από πέρσυ, ειδικά αυτές που είναι δερμάτινες και denim. Παρ’όλα αυτά αν δεν τις φορέσουμε με τον σωστό τρόπο τότε θα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο κοντές.

3
Μονόχρωμα outfits

Η μονοχρωμία στα outfits να ξέρετε ότι δίνει την αίσθηση της ευθείας κάθετης γραμμής και κατ’ επέκταση αυτή η αίσθηση δίνει πόντους στο πόδι! Δεν πρέπει να είστε ντυμένες από πάνω μέχρι κάτω με το ίδιο χρώμα εννοείται. Μπορείτε απλά να επιλέξετε παντελόνι και top ή σακάκι που να είναι ίδια χρωματικά!

4
Midi φορέματα με τακούνια

Αν νομίζατε ότι τα midi φορέματα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο κοντές, τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Όταν τα βάλουμε με τον σωστό τρόπο, δηλαδή με high heels που έχουν χαμηλή σόλα (χαμηλό vamp) μπροστά, τότε το πόδι φαίνεται πιο ψηλό και κατ’ επέκταση κι εμείς.

Εφαρμόστε τα πιο πάνω tips και θα δείτε τη διαφορά! 

 


Διάβασε επίσης: 5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο ψηλή! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending