fbpx

5 ιστοσελίδες με ρούχα και παπούτσια σε πολύ προσιτές τιμές!

Είμαι από τις μεγαλύτερες fans του online shopping και νομίζω όσοι με ξέρουν μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν!

Θεωρώ πως μου εξοικονομεί χρόνο και λεφτά. Μου εξοικονομεί χρόνο αφού δε χρειάζεται να τρέχω στα καταστήματα και να σπαταλώ ώρες για να βρω ένα παντελόνι ή ένα top! Μέσω του διαδικτύου μπορώ να βλέπω και να συγκρίνω 3 παντελόνια ταυτόχρονα (σε τιμή, ποιότητα, κλπ.) και από διαφορετικές ιστοσελίδες μάλιστα!

Με αυτό τον τρόπο μπορώ να εξοικονομήσω και χρήματα, αφού φροντίζω να επιλέγω την πιο οικονομική επιλογή (όχι πάντα βέβαια ????).

Οι σελίδες από τις οποίες ψωνίζω είναι πολλές, οι αγαπημένες μου όμως είναι λίγες!

Δείτε ποιες είναι εδώ: 

Το Asos (και όχι άσος όπως ακούω συχνά να το προφέρουν) είναι μια από τις πιο λατρεμένες μου ιστοσελίδες! Εκεί βρίσκω ό,τι μα ό,τι θέλω: τσάντες, παπούτσια, επίσημα φορέματα και άλλα πολλά.

Ανάλογα με το κομμάτι που θέλεις να αγοράσεις, αλλάζουν και οι τιμές! Λατρέυω να ψωνίζω t-shirts, πουλόβερ, αξεσουάρ, κοσμήματα, όπως επίσης και τσάντες. Γενικά ψωνίζω τα πάντα από αυτή την ιστοσελίδα!

Το Boohoo είναι μια από τις πιο οικονομικές ιστοσελίδες, αφού βρίσκεις τα πάντα σε πολύ προσιτές τιμές! Καλό είναι να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι παπούτσια από αυτή την ιστοσελίδα!

Αγόρασα αρκετές φορές σακάκια από το Boohoo, γιατί τα βρίσκω σε πολύ καλύτερες τιμές από τα καταστήματα που πάω και ψωνίζω εδώ στην Κύπρο!

Η απόλυτη ιστοσελίδα! Είναι η αγαπημένη μου! Όταν αρχίζω να βλέπω ρούχα από το Missguided, πάντα καταλήγω το  “καλάθι μου” να αγγίζει το όριο των €700 και σταματώ γιατί συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ να αγοράσω όλα που μου άρεσαν.

Από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ψωνίζω t-shirts, πουλόβερ, παντελόνια και πολλά πολλά φορέματα και playsuits!

Τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα την ανακάλυψα πριν 2 χρόνια και αγόρασα αρκετά πράγματα μπορώ να πω. Δεν αγοράζω από μια συγκεκριμένη κατηγορία (εννοώ δεν προτιμώ μόνο τα παντελόνια τους), γιατί κάθε φορά βρίσκω κάτι διαφορετικό που μου αρέσει.

Οι εκπτώσεις τους, την περίοδο των Χριστουγέννων είναι τέλειες, και μπορείς να βρεις πολύ ωραία ρούχα σε υπερβολικά προσιτές τιμές!

Από τις καλύτερες ιστοσελίδες για παπούτσια! Όταν θέλω να αγοράσω καινούριο ζευγάρι high heels είναι η πρώτη ιστοσελίδα που μπαίνω! Έχουν τρομερή ποικιλία σε παπούτσια! Ειδικά τώρα τον χειμώνα έχουν τέλεια ankle boots και δεν ήξερα ποια να διαλέξω! Πολλές είναι οι διασημότητες που επιλέγουν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να ανανεώσουν τα παπούτσια τους!

Μπες τώρα σε κάποια από τις πιο πάνω ιστοσελίδες και θα πειστείς!

 


Διάβασε επίσης: 5 tips για να κάνεις έξυπνες αγορές
την περίοδο των εκπτώσεων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending