fbpx

Έρχεται το Final – 4 του Volley League Cup “Νίκος Σαμαράς”!

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί το Final – 4 του Volley League Cup το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου.

Στο στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία“, λοιπόν, και για 2 μέρες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του θεσμού που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια με τις λεπτομέριες να δίνονται σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, κ. Μιχάλης Κρασίας, δήλωσε πως η διοργάνωση ήρθε στην Κυπρο στα πλαίσια ανάπτυξης της κυπριακής πετόσφαιρας αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας με την ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών) με το κυπριακό φίλαθλο κοινό να έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μεγάλη διοργάνωση της Ελλάδας.

Αποφασίστηκε όπως οργανωμένες εκδρομές οπαδών από την Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθούν για λόγους ασφαλείας. Οι Κύπριοι φίλαθλοι, ωστόσο, όπως και Ελλαδίτες που κατοικούν στο νησί και οι ΕΛΔΥΚάριοι έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Τα εισιτήρια κοστολογήθηκαν στα 10 ευρώ, 15 ευρώ τα εισιτήρια VIP με τους ΕΛΔΥΚάριους να δικαιούνται εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ. Όσο αφορά την ασφάλεια θα υπάρξει και διπλή ζώνη ταυτοποίησης των φιλάθλων περιμετρικά του σταδίου.

Η κάθε ομάδα θα πάρει 25 προσκλήσεις ενώ 600 εισιτήρια θα διατεθούν ηλεκτρονικά μέσω του shop.tickethour.com.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Πέμπτη θα λειτουργεί στο χώρο και μουσείο κυπριακής πετόσφαιρας με το φίλαθλο κοινό να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία που έχει το άθλημα στην Κύπρο.

Το τουρνουά, τέλος, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, που έχασε την ζωή του το 2013 σε ηλικία μόλις 43 ετών. Ο Σαμαράς με μεγάλη καριέρα στο ελληνικό βόλεϊ θεωρείται παίκτης σύμβολο για το άθλημα στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

26 Ιανουαρίου 17.00 Ηρακλής – ΠΑΟΚ (Ημιτελικός 1)

                         20.30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Ημιτελικός 2)

27 Ιανουαρίου 19.00 Τελικός

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στην Novasports ενώ ευχάριστη νότα στην διοργάνωση θα δώσουν και οι cheerleaders του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending