fbpx

Το “Life Changing Ideas” του Παν. Λευκωσίας συνεχίζει δυναμικά με τον Δημήτρη Ζόππο

Ο ομιλητής είναι διακεκριμένος στον τομέα της τεχνολογίας και των start-up επιχειρήσεων!

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Global training, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, συνεχίζει δυναμικά το 2017, με τον Δημήτρη Ζόππο, ένα από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες παγκοσμίως στον τομέα των start-ups!

Ο Ζόππος θα μιλήσει για τις τέσσερις νεοφυείς επιχειρήσεις που δημιούργησε μέχρι σήμερα, με ιδιαίτερη αναφορά στη πολύ επιτυχημένη onefinestay, η οποία αγοράστηκε από τον κολοσσό διαχείρισης ξενοδοχείων AccorHotels για 150 εκατομμύρια πέρσι τον Απρίλη.

Ο ομιλητής, με γνώμονα τις δικές του εμπειρίες, θα παρουσιάσει τις διαφορές μεταξύ ενός start-up και μιας νέας επιχείρησης, επικεντρώνοντας στη πολύ σημαντική ενότητα της στελέχωσης ενός start-up, γιατί, όπως λέει ο ίδιος, τα start-ups «δεν είναι για όλους». O εντοπισμός και η πρόσληψη του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού για μια νεοφυή επιχείρηση είναι το Α και το Ω της επιτυχίας. Παράλληλα, ο Ζόππος θα μιλήσει για τα θέματα χρηματοδότησης και καινοτομίας που απασχολούν τον τομέα, καθώς και για τη σημαντικότητα μιας εστιασμένης προσέγγισης και στρατηγικής.

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ η προσεχή ομιλία αφορά ιδιαίτερα τους νέους επίδοξους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους start-up.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending