fbpx

Sports Poll: Ψήφισε το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής!

Τα ωραία γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα ξεκίνησαν να γίνονται συνήθεια και αυτό μας κρατάει πάντα σε αγωνία για το αν η ομάδα μας θα σκοράρει κάποιο.

Για την 19η αγωνιστική ξεχωρίσαμε 6 γκολ, τα οποία το καθένα έχει την δική του ιδιαιτερότητα.

Δείτε τα βίντεο και ψηφίστε στο τέλος ποιο σας άρεσε περισσότερο.

1
Igor de Camargo (Δόξα – ΑΠΟΕΛ)

Μια σέντρα από δεξιά από τον Εφραίμ και ένα όμορφο πλασέ με την πρώτη επαφή από τον Βραζιλιάνο επιθετικό ήταν αρκετά για να ξεκλειδώσει ο ΑΠΟΕΛ την άμυνα της Δόξας! Το γκολ στο 46ο δευτερόλεπτο του βίντεο.

2
Adrian Sardinero (Ομόνοια – Απόλλων)

Εκεί που η Ομόνοια είχε ισοφαρίσει και έδειχνε ικανή να κάνει την ανατροπή, ο Ισπανός επιθετικός της Λεμεσιανής ομάδας έκανε το 1-2 με τον Da Silva, άδειασε τον Λουκά Βύντρα και χάρισε στον Απόλλωνα την 5η του συνεχόμενη νίκη με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο!

3
Δημήτρης Φροξυλιάς (Ερμής – Καρμιώτισσα)

Στο 76′ του παιχνιδιού ο Ερμής κλείδωσε την νίκη με μια φανταστική αντεπίθεση! Με μόλις 4 μπαλιές η μπάλα βρέθηκε από το μισό της αραδιππιώτικης ομάδας στα δίκτυα του Dragojevic. Εκτελεστής ο Δημήτρης Φροξυλιάς! Το γκολ στο 4:23 του βίντεο.

4
Nikolai Kipiani (Αναγέννηση Δερύνειας – Εθνικός Άχνας) 

Στο 27΄ του παιχνιδιού ο Εθνικός σημείωσε το τρίτο του και πιο όμορφο τέρμα! Ο Zelaya με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ρώσο επιθετικό που τσίμπησε την μπάλα στέλνοντας την να αναπαυθεί στα δίκτυα του Χριστάκη Μάστρου! Το γκολ στο 1:48′ του βίντεο.

5
Ismail Sassi και Rogerio Martins (ΑΕΖ – Άρης)

Στο 6′ η ομάδα του Ζακακίου πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων όταν ο Semedo από αριστερά έκανε εξαιρετική δουλειά αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε σέντρα για τον Sassi που με το εξωτερικό του ποδιού σημείωσε ένα τέρμα που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι! Το γκολ στο 46ο δευτερόλεπτο του βίντεο.

Στο 58′ ο Άρης ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική ανατροπή με εκπληκτικό σουτ του μέσου από τη Βραζιλία! Από τα 30 περίπου μέτρα εξαπέλυσε ένα κεραυνό που σταμάτησε μόνο όταν αναπαύθηκε στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα της ΑΕΖ, Σωφρονίου! Το γκολ στο 3:15 του βίντεο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending