fbpx

5 δικαιολογίες που θα πούμε για να χάσουμε οπωσδήποτε μάθημα!

Είσαι στην Κύπρο, σε ένα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο τζιαι σπουδάζεις… Kάποιες φορές εν θέλεις να πάεις μάθημα. Με -τίποτε- όμως!

Εννοείται θα έβρεις 1002 δικαιολογίες, που είτε θα τις λαλείς του εαυτού σου, είτε ακόμα τζιαι στους γνωστούς, φίλους ή καθηγητές σου για να γλυτώσεις τζιαι να χάσεις μάθημα.

Ας δούμε αν λαλείς τζιαι εσύ τις πιο κάτω δικαιολογίες:

1
Απόσταση

Μπορεί να σπουδάζεις Λευκωσία, αλλά να είσαι Λεμεσιανός/ή ή Σκαλιώτης/τούα τζιαι εν έσσιεις αυτοκίνητο.

Η δικαιολογία σου: “Μα εν Τετάρτη αύριο τζιαι ένα μάθημα έχω η ώρα 9 το πρωί, μπορεί να μεν προλάβω το λεωφορείο, μπορεί να ποτζιοιμηθώ…. Άρα απλά εν θα πάω. Εν να πιάσω τις σημειώσεις που τους άλλους.”

2
Συγκάτοικος

Ενοικιάζεις διαμέρισμα τζιαι μεινίσκεις με συγκάτοικο. Έχεις μάθημα η ώρα 10 τζιαι λαλείς του συγκάτοικου σου “Ξύπνα με η ώρα 8 γιατί έχω μάθημα”. Νομίζοντας πάντα ότι τζιείνος εν να ένι ξύπνιος γιατί έχει μάθημα στις 9.

Αν εξύπνησε τζιείνος να πάει, επήες τζιαι εσύ. Εν επήες, όι επειδή εν σε ξύπνησε, ενώ ήταν ξύπνιος, αλλά επειδή ούτε τζιείνος εκατάφερε να ξυπνήσει!

3
Λάστιχο

Αρκείς να ξυπνήσεις για να πάεις μάθημα, βουράς όπως τον πελλό, κάμνεις τον καφέ σου, φέφκεις για πανεπιστήμιο, αλλά επειδή τόσο άτυχος (= κάκτος) έκατσεν το λάστιχο του αυτοκινήτου σου.

Πιάνεις τον παρέα σου τζιαι λαλείς του: “Ρε φίλε εν θα έρτω, άρκησα τζιαι έκατσεν το λάστιχο, εν να σας έβρω μετά στην καφετέρια.” Τζιαι ξεκινάς να πιάνεις άλλα 1002 τηλέφωνα (πέρκει απαντήσει κάποιος για να έρτει να σε βοηθήσει). Εκτός τζιαι αν τούτο για το λάστιχο ήταν απλά ένα ψεματάκι για να μεν πάεις uni απλά!

4
Ακύρωση μαθήματος

Έρκεται ο καθηγητής το προηγούμενο μάθημα, τζιαι λαλεί “Εν να λείπω σε μια βδομάδα στο εξωτερικό τζιαι το μάθημα εν θα γίνει”. Εσύ; Χαρούαααα!

Έλα, όμως, που εσύ τη μιαν εβδομάδα, έκαμες την 2 μέρες; Νομιζόμενος -ή τζιαι επίτηδες- εν πάεις. Τωρά όμως που πάεις να κάμεις ξανά μάθημα μετά που μια βδομάδα, τι γίνεται; Ρωτά σε ο καθηγητής “Γιατί έλειπες;” Απαντάς του: “Εσύ κύριε έλειπες, εγώ γιατί να έρτω;”

5
Ξενύχτι

hercampus.com

Εν χειμώνας, τζιαι εν θέλεις να φκεις έξω στονψόφο“. Μπορεί να ενοικιάζεις μόνος σου ή τζιαι με συγκάτοικο τζιαι να καθιερώνεις μια φορά στο τόσο να έρτουν σπίτι σου παρέες σου, αλλά τζιαι κοπελλούες (πέρκει παίξει τίποτε με καμιά).

Περιμένεις τους που τις 9 τη νύκτα, έρκουνται ούλλοι κατά τις 10μιση… Γιατί ίντα Κυπραίοι είμαστε; Η νύχτα περιλαμβάνει: τζάκι, ναργιλέ, ποτούι, πιλοττούα ή τζιαι μπιρίμπα. Φεύκουν ούλλοι κατά τις 4 με 5 το πρωί. Εσύ έσσιεις να καθαρίσεις το πρωί το σπίτι, για να μεν βρωμήσει ή για να μεν φωνάζει ο συγκάτοικος. Όμως πέφτεις ξερός στο κρεβάτι.

Έσσιεις δύναμη άμαν ππέσεις η ώρα 5 το πρωί, να πάεις μάθημα η ώρα 9; Ε να πούμε την αλήθκεια, όι φυσικά!

Εσύ τι άλλο χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να χάσεις μάθημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending