fbpx

Πώς να ξεχωρίσεις εύκολα τους Κυπραίους στα clubs της Αθήνας;

Είμαι σχεδόν σίουρος ότι ούλλοι που εν να δκιαβάσουν τούτο το άρθρο, έχουν πάει club τουλάχιστον 1 φορά στη ζωή τους. Οπότε ούλοι ξέρουμε το concept του Κυπραίου στα clubs της Κύπρου…

Τι γίνεται όμως άμαν αποφασίσουν οι Κυπραίοι να πάσειν στα clubs της Αθήνας; Γίνεται της που****! Τζιαι φυσικά εν να τους καταλάβεις που ένα χιλιόμετρον απόστασην.

Πάμε να δούμε τα σημάδια που τους “προδίδουν”:

1
Παρέα

Επρόσεξα ότι εμείς οι Κυπραίοι της Αθήνας έχουμε μιαν τάση να κυκλοφορούμε σε κοπάδκια… Οk ρε παιδκιά εκαταλάβαν το, είμαστεν που την Κύπρο, έχουμε τσούρες τζιαι φάρμες. Ένεν ανάγκη όμως να φκένουμε κάθε φορά σε ομάδες των 45 ατόμων!

Αλλά σοβαρά, μόλις πάεις σε club της Αθήνας τζιαι δεις μιαν κράτηση που μοιάζει με συναυλία του Τσαλίκη, να είσαι σίουρος ότι εν Κυπραίοι!

Tζιαι αλίμονον αν βρεθούν 2 παρέες Κυπραίων στο ίδιο club! Τζαμέ να δεις παναΐρκα! Ενώνουν τα τραπέζια, ταράσσουν έπιπλα, μετακινούν τα μεγάφωνα, γκρεμίζουν τοίχους, λαλούν του Dj να πάει λλίον πάρακατω… Τζιαι τούτα ούλα μόνον τζιαι μόνον για να χωρήσει η κράτηση την Αντρούλαν με τον ωραίο… κ*λο!

2
Ποτά

Επειδή οι Κυπραίοι όπως είπα κυκλοφορούν σε αγέλες, εννοείται πως εν να παραγγείλουν τζιαι πολλά! Δηλαδή θωρείς το τραπέζιν των Κυπραίων τζιαι που τες μπουκάλες που έσσιει πάνω κυνδυνεύκει να σπάσει!

Παραγγέλουν τόσο πολλά, που ο ιδιοκτήτης του club εν χρειάζεται να ξανά ανοίξει! Μπορεί ο άθρωπος να πιάει την οικογένεια του τζιαι να μετακομίσει στες Ελβετικές Άλπεις με τόσα λεφτά που του διούμεν! 

Τζιαι επειδή τα επαραγγείλαν τούτα ούλλα, σημαίνει πως πρέπει να τα πιουν τζιόλας! Πράμα που σημαίνει πως χωρίς εξαίρεση κάάάθε φορά που εν να δεις Κυπραίο σε club της Αθήνας εν να εν στρακώτο… Που μας φέρνει στο επόμενο μου point.

3
Μεθυσμένοι

Το καλό με την Αθήνα εν πως έσσιει μετρό, οπότε ΟΥΛΛΟΙ οι Κυπραίοι της παρέας, εν να πιούν, να μεθύσουν, τζιαι εν φοούνται ούτε αστυνομίες, ούτε ελέγχους, ούτε τον Απόστολο Πέτρον τον ίδιον! Γιατί για τους Κυπραίους αν δεν μεθύσεις στο club εν αμαρτία!

Πιστεύκω εν στο DNA μας… Εν μπόρουμεν να φκούμεν έξω σε club χωρίς να γίνουμεν άχρηστοι… Δεν υπάρχει τρόπος… Εν ξέρω τι ένει, αν εν κάποια αλεργία ή κάποια πνευματική αντίληψη που έχουμεν, πάντως εν γίνεται να πάμε club τζιαι να μεν μεθύσουμε!

Τζιαι επειδή οι Καλαμαράες εν λλίον πιο ήσυχοι που εμάς, μόλις μπεις μέσ’ τα club της Αθήνας τζιαι δεις λλίον δεξιά-αριστερά, εν να καταλάβεις αμέσως τους Κυπραίους…

Εν να εν τζιείνοι που εν δίπλα που τον Dj, χωρίς φανέλα, να κάμουν twerk με τη vodka στο ένα σσιέρι τζιαι τον κ*λο της Αντρούλας στο άλλο. 

Τούτοι εν οι Κυπραίοι στα clubs της Αθήνας… Εν τους κόφτει τίποτε τζιαι άφησ’ τους Καλαμαράες να θωρούν με το μισό τους!

Αν είσαι Κυπραίος τζιαι αντιλαμβάνεσαι τα ρεζιλίκια μας, πε μας στα comments αν εξίασα τίποτε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending