fbpx

NUP: Τρεις υποτροφίες σε αθλητές – φοιτητές του Νεάπολις από το Δήμο Πάφου

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πάφου στηρίζει το θεσμό των υποροφιών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Παφου. Τις 11 Μαρτίου 2014 σε μια σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε η παράδοση από αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πάφου στο Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών του Νεάπολις κ. Ανδρέα Μολέσκη, στην παρουσία Ακαδημαικών και Διοικητικών μελών.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, ανέφερε ότι η επιτροπή παρά τη δυσχερή οικονομική  κατάσταση, αποφάσισε να προχωρήσει και φέτος στην καθιερωμένη επίδοση υποτροφιών προς φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, οι οποίοι πέραν των μαθημάτων διακρίνονται και στον αθλητισμό. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για τρεις υποτροφίες αξίας 4,5 χιλιάδων ευρώ και θα κατανεμηθούν ισομερώς στους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια των επιδόσεων σε μαθήματα και αγωνίσματα, εις μνήμην Νίκου Πασπαλλή.

Από πλευράς του ο κ. Μολέσκης ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Πάφου για τη συνεχή στήριξη και στενή συνεργασία από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Πανεπιστημίου και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί. Σημείωσε παράλληλα τη σημμασία της στήριξης του θεσμού των υποτροφιιών από δίαφορους φορείς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, που πρέπει – όπως είπε – η πανεπιστημιακή εκπαίδευση να αποτελεί επιλογή για όλα τα παιδιά. Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του Νεάπολις υπογράμμισε επίσης ότι το Πανεπιστήμιο χαιρετίζει τέτοιες ενέργειες οι οποίες δίνουν το έναυσμα συνέχισης του αθλητικού ήθους. Τέλος έγινε πρόταση για υπογραφή μνημονίου συνεργασίας των δύο φορέων, μετά από σχετικές διαβουλεύσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending