fbpx

Εθελοντές για την εξερεύνηση του διαστήματος

Γιατί να γίνω εθελοντής;

Για να γνωρίσεις την τεχνολογία και τον κόσμο του διαστήματος από σημαντικούς επιστήμονες, για να συνεισφέρεις στο σχεδιασμό αποστολής στη στρατόσφαιρα και για να εκτοξεύσεις το βιογραφικό σου σημείωμα!

Πού;

Στον Κυπριακό Οργανισμό Εξερεύνησης Διαστήματος (CSEO), ένα Μη Κυβερνητικό Οργανισμό που απαρτίζεται από ενθουσιώδεις επιστήμονες του διαστήματος και που στόχο έχει να τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο διαστημικό χάρτη, μέσα από πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα.

Ποιος μπορεί να γίνει εθελοντής;

Φοιτητές , απόφοιτοι καθώς και ακαδημαϊκοί από διάφορους τομείς της Μηχανικής. Ειδικότερα:

Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί Οχημάτων, Πολιτικοί Μηχανικοί, Επιμετρητές Ποσοτήτων, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Πώς;

Κάνοντας ηλεκτρονικά την εγγραφή σου εδώ  ως την Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 το αργότερο. Τα καθήκοντα που θα σου ανατεθούν κατόπιν της έγκρισής σου, θα καθοριστούν με βάση το προσωπικό σου προφίλ και τις προτιμήσεις σου.

Όλες οι  σχετικές λεπτομέρειες θα σου σταλούν σε ηλεκτρονικό μήνυμα που θα λάβεις μετά την εγγραφή σου.

Σημείωση:   Όσοι εγγραφείτε, θα προσκληθείτε επιπλέον στην 4η συνάντηση του οργανισμού που θα λάβει χώρα πριν το τέλος του Μάρτη στη Λευκωσία. Η συμμετοχή σας στη συνάντηση κρίνεται απαραίτητη, καθώς εκεί θα καθοριστούν οι ομάδες εργασίας και τα καθήκοντα των εθελοντών.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να διαθέσεις;

Η εθελοντική σου προσφορά θα έχει διάρκεια 1 ½ χρόνο περίπου. Η διαθεσιμότητά σου και οι ώρες ενασχόλησής σου θα συμφωνηθούν στην προγραμματισμένη συνάντηση.

Για να είστε ενήμεροι κάντε like τη σελίδα του Cyprus Space Exploration Organization στο Facebook!

Πηγή: Πανεπιστήμιο Frederick

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending