fbpx

Πέντε applications αποκλειστικά για Κύπριους

Άντε Κύπριοι developers, βάλτε τις ιδέες μου μπροστά και θυμηθείτε να μου στείλετε και ποσοστά!

1. Motor-aki
Picture
Μπορεί να φτάσουμε στο 2890, ο κόσμος να ταξιδεύει από πλανήτη σε πλανήτη με διακτινισμό αλλά στη Κύπρο η σούβλα θα συνεχίσει να γυρίζει με αυτό ακριβώς το μοτοράκι. Και θα ήταν απαράδεχτο να μην υπάρχει ένα mobile application γι’ αυτό.
Οι απανταχού Κύπριοι θα βάζουν τη σούβλα πάνω, θα πατούν το start από την οθόνη του κινητού τους και θα είναι πλέον “άνενιας” καθώς λένε τα νέα τους με τον “συμπέθερο”. Το update 1.02 του motor-aki θα περιλαμβάβει επίσης push-notifications “Εψήθην”, “Σχεδόν Εψήθην αλλά μπορείς να τσιμπουρήσεις” και “Έππεσε η σμίλα μέστα κάρβουνα, έλα σάσμε”.
2. Fakel-aki
Picture
Φτάνουν πλέον οι ατελείωτες ώρες αναμονής σε αίθουσες δεξιώσεων για να χαιρετήσουμε σε γάμους. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα ιδανικό application που κάνει το φακελάκι ηλεκτρονικό και πρακτικό. Από την άνεση του σπιτιού σας, αποστέλλετε μέσω του κινητού σας το επιθυμητό ποσό με την επιλογή “διπλού σάλιου στο κόλλημα”, έτσι, για το πατροπαράδοτο essence. Παράλληλα, οι μανάδες του γαμπρού και της νύφης λαμβάνουν στο τέλος της ημέρας αναλυτικό database σε αρχείο της excell για το ποιοι έστειλαν fakel-aki και ποιοι όχι για να ξέρουν ποιου της κόρης το γάμο να “σαμποτάρουν”.
3. PattichaTsakri
Picture
Το απόλυτο Summer App! Εκεί που απολαμβάνεις το λατρεμένο σου σάντουιτς με πόλιπιφ και χαλούμι σε κάποια Κυπριακή παραλία δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχήσεις εάν η “παττίχα” σου έχει κρυώσει αρκετά από την ώρα που την πέταξες εκεί στην άκρη της θάλασσας. Τώρα πια θα έχεις εφαρμογή στο κινητό σου που θα σου δείχνει ζωντανά με θερμόμετρο (κατα προτίμηση στο σωματότυπο της Αριστοτέλους) την ακριβή θερμοκρασία του καρπουζιού. Την επόμενη φορά που θα περνούν οι Σκανδιναβοί και βλέπουν με βλέμμα WTF?! τη “παττίχα” στο κύμα μπορείς να τους δείξεις απλά το κινητό σου. Το ‘σωσες.
4. LissioSe
Picture
Ε μα είναι ποτέ δυνατόν; Εμείς, ο πιο σεξουλιάρικος λαός του πλανήτη να μην έχει το δικό του application για ραντεβουδάκια και φλερτ (κοινώς, dating app); Το Tinder, το OkCupid και το Grindr θα φάνε τη σκόνη του LissioSe! Διότι τα προφίλ μας εκεί μέσα θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές: Για τις γυναίκες, το πιο φαΐ πετυχαίνει καλύτερα και για τους άντρες το “πόσο μουρμούρα εν η μάνα μου (κλίμακα 1-10)”. Σε όσους κατεβάσουν την Xtra Female Version θα αποστέλλονται και ειδοποιήσεις όταν ο “λεγάμενος” κάνει like της “άλλης της κατζιασμένης” στο Facebook.
5. HvresToSikoSikosto
Picture
Επιτέλους και μια εφαρμογή για τους μεγαλύτερους σε ηλικία Κυπρίους. Τώρα πια οι γιαγιάδες θα λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό τους (ή στο tablet τους αν προτιμάτε) κάθε φορά που ένα σύκο πέφτει κάτω από τη συκιά: με location πάνω στα maps, έτσι για να ξέρετε αν πρόκειται για τη συκιά του σπιτιού ή του χωραφιού (ή ακόμα πιο συγκεκριμένα απο μια μεριά του δέντρου έπεσε!).Θεωρώ τόσο βέβαιη την επιτυχία της συγκεκριμένης εφαρμογής ανάμεσα στις γιαγιάδες μας που να δείτε ότι θα στηρίξουν και spin-off application: Το “OiEnnaSeKamoPulla” που θα περιέχει παραδοσιακές συνταγές.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending