fbpx

Night out: Οι 6 τύποι ανθρώπων που σίγουρα θα δεις σε μια βραδινή έξοδο!

Ως μικρή κοινωνία που είμαστε, λίγο κουτσομπολιό κοινωνικό σχόλιο το έχουμε για το συνάνθρωπό μας. Τελικά σχολιάζουμε όποιον βλέπουμε αρνητικά ή υπάρχουν ειδικές κατηγορίες όπου μπορούμε να εντάξουμε κάποιους τύπους ατόμων σε μια βραδινή έξοδο; Να πεις δηλαδή στο/στη φίλο/φίλη σου: “Αα δες τον αυτόν, είναι εντελώς το τάδε στυλ“.

1. Τα άτομα με τις ασταμάτητες photos “selfies”

 

Ο όρος selfie αναδείχθηκε ως η νέα λέξη της χρονιάς 2013 στο λεξικό Oxford. Αυτή η τάση να βγάζεις τον εαυτό σου (self) φωτογραφία συνεχώς, ενώ είσαι με μια παρέα που π.χ. έχεις  καιρό να δεις, δείχνει κάπως μία ανάγκη αναγνώρισης, θαυμασμού και αρέσκειας από τους γύρω σου. Κι όταν λέμε γύρω σου, εννοούμε κυρίως τους ψηφιακούς σου φίλους στα online κοινωνικά δίκτυα. Δεν λέω να μη γίνεται. Απλά υποστηρίζω το μέτρο σε όλα. Μη βγάζεις κάθε 5 λεπτά φωτογραφίες. Πέρνα καλά και βγάλε 1-2 φωτογραφίες, αντί 20. Οι φωτογραφίες εμπλουτίζουν τις αναμνήσεις κι όχι το αντίστροφο.

(Αν θες να ακούσεις το αντίστοιχο δημοφιλές τραγούδι με περισσότερα από 28 000 000 views: Selfie – The Chainsmokers)

2. Τα άτομα που χορεύουν έντονα και ασταμάτητα, άσχετα με το είδος της μουσικής

Είτε είναι άντρας ή γυναίκα, σίγουρα έχεις  δει κάπου έξω εκείνον/η που δεν σταματά να χορεύει (όχι απαραίτητα με φυσιολογικές κινήσεις). Χορεύει: trance, house, hip hop.. αλλά και τσιφτετέλι και λαϊκά! Ειδικά στην κοινωνία μας, αν δούμε κάτι αντίστοιχο, θα μείνουμε με το στόμα ανοικτό. Αν από την άλλη ταξιδέψεις για λίγο στο εξωτερικό, παράξενα βλέμματα θα εισπράξεις μόνο αν είσαι ακίνητος σε ένα club.

3. Τα άτομα που “σκανάρουν” όποιον μπει/περπατήσει/χορέψει στο χώρο

Υπάρχουν από την άλλη κι εκείνοι οι τύποι, ανδρών και γυναικών, που τους παρομοιάζω με “αρπακτικά“. Συνήθως αυτά τα άτομα, δεν έχουν τα προηγούμενα χαρακτηριστικά, μιας και είναι πολύ απασχολημένοι με το να βλέπουν δεξιά και αριστερά. Δηλαδή, είναι συνήθως: ακίνητοι, με υπεροπτικό συνήθως βλέμμα, και με την παραμικρή κίνηση ενός άγνωστου ατόμου μπροστά από το οπτικό τους πεδίο, αρχίζουν οι “συναγερμοί“. Λογικά, στο τέλος της βραδιάς, θα ακολουθήσει η προσέγγιση του τύπου “Σε είδα τυχαία όταν χόρευες πριν“.

4. Τα άτομα που δεν ξεκολλούν από το κινητό τους

Είναι και οι τύποι των ατόμων που τους εντοπίζεις εξαιτίας της φωτεινότητας της οθόνης του κινητού πάνω στο πρόσωπό τους. Ψάχνουν για wi-fi όπου κι αν παν, ελέγχουν τα social media, ανταλλάζουν μηνύματα, παίζουν παιχνίδια κτλ. Ένα είναι το σίγουρο: Πανικοβάλλονται αν δεν έχουν το κινητό τους μαζί. Από την άλλη βέβαια είναι και εκείνες οι βραδινές έξοδοι που βαριέσαι τόσο πολύ, που με κάτι πρέπει να απασχολείσαι. Όχι συνεχώς όμως. Εξάλλου αν είναι τόσο βαρετή η ατμόσφαιρα, σήκω και φύγε, παρά να είσαι παρών/παρούσα μόνο σωματικά.

5. Τα άτομα που μεθούν κάθε φορά που βγαίνουν έξω

Αλλά μιλάμε για πολύ ποτό. Βρίσκουν από την πέτρα αφορμή να μεθύσουν, σε σημείο που καταντά κουραστικό για τους γύρω τους να τους κουβαλούν στο σπίτι τους. “Χώρισα, γι’ αυτό θα πιω!” “Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, θα πιω!” “Μια φορά βγήκαμε όλοι μαζί έξω, θα πιω” “Είναι τα γενέθλια/γιορτή/επέτειος μου, θα πιω!”  Και η λίστα δεν τελειώνει…

6. Τα άτομα που είναι η ψυχή της παρέας

Το άφησα τελευταίο για να δείξω ότι σε αντίθεση με προηγουμένως, υπάρχουν πάντα εκείνα τα άτομα στην παρέα μας που δεν θα χαρακτηρίζονται από τα πιο πάνω. Δηλαδή, θα:

    • Χορεύουν σε φυσιολογικά πλαίσια,
    • Τραγουδάνε χωρίς να “κόβουν φλέβες” με κάθε τραγούδι
    • Γελούν, θα φωνάζουν και θα σε βλέπουν μόνο για να σου ανεβάσουν το κέφι, παρά για προσοχή

Προσπάθησε να απολαμβάνεις μια βραδινή έξοδο κάθε φορά, χωρίς να γίνεσαι εκείνος που θα δείχνουν οι υπόλοιποι. 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending