fbpx

Αν τα σημερινά μουσικά αστέρια ήταν Κύπριοι…

1. ADELE
3879278
Όλα ξεκίνησαν όταν η Άντρη Μουζούρη πήγε σε οντισιόν του 1ου X Factor και ο Θεοφάνους την έκοψε γιατί ήταν … πασιά (πήρε όμως ένα γενναίο ΝΑΙ από τον Μουρατίδη γιατί τραγούδησε τη Πίστα Από Φώσφορο). Έπειτα, είχε δύο επιλογές: να ακολουθήσει τη πρακτική “Μαυρίκιος Μαυρικίου” και να αρχίζει να αλώνει ότι έγραφε “talent show” στο description ή να κάνει τον πόνο της τραγούδι. Ε, έκανε το 2ο. Οι στίχοι “εν πειράζει, εννα έβρω κάποιον που εννα λοάται σαν εσένα, εύχομαι μόνο τα σιηρόττερα τζιαι για τους θκυό σας”, γραμμένοι για τον πρώην της τον Πανίκκο από την Έμπα, συγκίνησαν το παγκύπριο και της έδωσαν μέχρι και εμφάνιση στο Σάββατο κι Απόβραδο.

2. LADY GAGA

Picture

H κυρία Κούλλα Κάκα, καθηγήτρια Οικοκυρικών στο Γυμνάσιο Πέρα Χωριού ήταν πάντα το “κλοτσοσκούφι” των συναδέλφων της (“βάλλει τους ούλλους Α τούτη”). Όλα όμως άλλαξαν όταν ξαφνικά “ανάδοξεν” της και ντύθηκε με κρέατα από ένα Κρεοπώλη των Λατσιών και έγινε το “απόλυτο fashion icon” (έτσι έγραψε τουλάχιστον, η Madame Figaro). Έτσι, μετά την “κρεατοεμφάνιση” η Κυρία Κάκα ξεκίνησε μια πορεία διχασμένη ανάμεσα σε επισκέψεις στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας (“εν πελλή τούτη”) και συναυλιών στο Στάδιο Ελευθερία (“αλλά τραουδά καλά”). Τα μεγαλύτερα της χιτ περιλαμβάνουν το “Κακό Ρομάντζο” (ως soundtrack του “Νιώσε με”), το “Α,ρε,Άντρο” (αφιερωμένο σε έναν παλιό της έρωτα, οδηγό λεωφορείου), το “Εγεννήθηκα Έτσι” (για το πιστό της gay κοινό), και το Poker Face (για το διαφημιστικό σποτ της Τόμπουλας του Εθνικού Άχνας).
3. BEYONCÉ
Picture

Αφού είδε και αποείδε, η “Βυζονσέ” αποδέχτηκε μετά από χρόνια άρνησης το ψευδώνυμο που της έδωσαν χάριν των μεγάλων της… μπαλκονιών. Με καριέρα που θα ζήλευε και ο τελευταίος διαγωνιζόμενος του Your Song, η Βυζονσέ ένιωσε το απόλυτο peak όταν ερμήνευσε ζωντανά στο ΓΣΠ κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (beat that, Super Bowl). Η εμφάνιση της, πάντως, ήταν τόσο ΗΟΤ που ο Σάββας Κοσιάρης χρειάστηκε δύο υπογλώσσια, ενώ όλοι οι οπαδοί μέσα στο στάδιο άρχισαν το σύνθημα “ΠΑΜΕ-ΠΟΨΕ-ΟΥΛΛΟΙ-ΚΑΠΑΡΕΕΕΕΕΕ-ΒΥΖΟΝΣΣΕΕΕΕΕ-ΒΥΖΟΝΣΕΕΕΕΕΕ!!!”. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το ντουέτο της “Τηλέφωνο” με τη Κυρία Κάκα για τη νέα διαφήμιση της Cyta στην οποία (όπως και στο αυθεντικό videoclip) δηλητηριάζουν όσους στηρίζουν την ιδιωτικοποίηση του ημικρατικού οργανισμού.
4. ONE DIRECTION

Picture

Βλέποντας την “επιτυχία” του Μπέκε στο The Voice, ο Θεοφάνους εκνευρίζεται και αποφασίζει να φτιάξει τους νέους ‘ΟΝΕ’. Βρίσκει λοιπόν πέντε νέα παιδιά από το YouTube και δημιουργεί τους “Μονόδρομος”.
Οι “Μονόδρομος” κλέβουν τις καρδιές όλων των νεαρών κοριτσιών (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι γέμισαν οι τοίχοι των Δημοτικών στο Μενεού με graffiti από τους Monodromers – έτσι αποκαλούνται οι φανς τους). Οι “Μονόδρομος” διδάσκουν στις νεαρές Κύπριες το τουίτερ (μιας και τουϊτάρουν -όπως και οι αυθεντικοί – πάρα πολύ) και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε παγκόσμια tranding topics τα #Agapua, #MonodromosLissiumeSas και #ThelumeTousMonodromosStiPeristerona.
5. RIHANNA 
Picture

“Εφώναζα της ούλλη μέρα ΚΟΡΗ ΑΝΝΑΑΑΑΑ συστάρισε λίο τζίντο δωμάτιο σου, αφού έπιανες τα ποηνάρκα σου για να μπεις μέσα”. Αυτή την αποκάλυψη έκανε μέσω βίντεο η μάνα της “Κορηάννα” όταν αυτή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αριστοτέλους, κι έτσι μάθαμε από που βγήκε το όνομα της Κύπριας Σταρ (που παρεμπιπτόντως ήταν και Α’ Αναπληρωματική στα Σταρ Κύπρος, απλά ως γνωστόν, στη συνέχεια τραβούν άλλους δρόμους, συνήθως γεμάτους… κυρτώματα). Η Κορηάννα σάρωσε τα Κυπριακά charts (ποιο Billboard ρε; εκπομπή Άντη Παναγιώτου και πολλή μας είναι), με τα τραγούδια της “Ομπρέλλα“,”S & M“(Souvlakia & Mix), “Ο να να, Ντάμπου με λαλούν;” και φυσικά τα “Θκιαμάντια“.  Η Κορηάννα σήμερα τραγουδά σε κρουαζιέρες του Λούη και κάνει περιστασιακές εμφανίσεις σε διάφορα events που διοργανώνει η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων στο Μόντε Καπούτο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending