fbpx

Γυναικείο ντύσιμο: τι θέλει να δει ένας άντρας!

Μπορεί οι γυναίκες να πιστεύουμε ότι κρατάμε τα ηνία σε ό,τι αφορά τη μόδα, αφού περνάμε ατέλειωτες ώρες ψάχνοντας τις νέες τάσεις και πως να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, αυτό όμως που αγνοούμε όσον αφορά το ντύσιμο μας είναι και μια πιο “αντικειμενική” αντρική γνώμη (πέρα από τα γνωστά σχόλια των φιλενάδων μας που ενίοτε κρύβουν και μια δόση υπερβολής).

Πολλές φορές ντυνόμαστε, στολιζόμαστε, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, νιώθοντας περήφανες για το στυλ που δημιουργήσαμε, όταν το αντίθετο φύλο μας προσγειώνει, παρατηρώντας πως αυτό που φοράμε δεν μας κολακεύει (λίγο πολύ το ήξερες πριν σου το πει,απλά έλπιζες ότι δεν θα το πρόσεχε) ή ότι το έχουμε κάπως παρακάνει. Προτού βιαστούμε να τους κατηγορήσουμε, “τι καταλαβαίνουν αυτοί από μόδα; πότε άνοιξαν κανένα περιοδικό να ενημερωθούν, που φοράνε ότι βρουν μπροστά τους;”, ας δούμε τα tips μας παραθέτει ένας άνδρας από το neopolis.gr.

 

1. Αθώα φορέματα

c61nem-l-610x610-dress-trendy-dv-dolce-vita-fashion-fashionista-boho-leopard-print-leopard-print-dress-hot-girly-stylish-dv-dolce-vita-celebrity-dresses-celebrity-style-steal

Τώρα που μπήκε και η άνοιξη, ένα αθώο φόρεμα μπορεί να είναι πραγματικά «όαση» στην καθημερινότητά μας. Κάτι απαλό, λιτό και όμορφο που να ταιριάζει με την κορμοστασιά και τις κινήσεις που κάνει το σώμα σας.

 

2. Σορτσάκια

ShortsJeans3

Καλοκαίρι έρχεται, ζέστες πιάνουν οπότε η ντουλάπα σας θα πρέπει να έχει μερικά ζευγάρια σορτσάκια. Αγαπημένο χρώμα (τουλάχιστον για εμένα) το έντονο μπλε και το άσπρο σε κοπέλες που μαυρίζουν αρκετά. Σίγουρα το όλο το νόημα είναι πως τα σορτσάκια είναι κοντά αλλά η υπερβολές δεν κάνουν ποτέ καλό!

 

3. Flat παπούτσια

images

Δε λέω, εννοείται πως οι γόβες είναι εντυπωσιακές και αρέσουν σε κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλουμε να σας βλέπουμε συνεχώς με αυτές. Να είστε σίγουρες πως και τα flat πέδιλα μπορεί να είναι εξίσου γοητευτικά!

 

4. Skinny Jeans

tumblr_m8pv8yYmvc1raf3uco1_500_large

Ένας άντρας θέλει να βλέπει δύο πράγματα. Είτε λίγο δερματάκι (φόρεμα, σορτσάκι) είτε καμπύλες σε ένα όμορφο σώμα. Και τι θα μπορούσε να τονίσει περισσότερο ένα όμορφο σώμα από το στενό τζιν; Σημείωση: Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεφεύγει από τα όρια και να γίνεται πρόστυχα στενό και χαμηλό!

 

5. Φόρμες

iuuo

Ω ναι! Μία φόρμα μπορεί να γίνει τόσο σέξι… Δεν είναι τυχαίο ότι μας αρέσει να πηγαίνουμε για περίπατο μαζί σας. Είναι από τις λίγες φορές που θα σας πείσουμε να βγείτε έξω με φόρμα, αθλητικά και τα μαλλιά σας αλογοουρά. Ταυτόχρονα είναι από τις λίγες φορές που δείχνετε τόσο όμορφες!

Συμπέρασμα: Το συμπέρασμα έχει ως εξής. Μας αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες. Είναι σίγουρο πως θέλουμε να μας τραβήξετε την προσοχή αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Το να δείχνει πρόστυχη μία γυναίκα, μόνο κακό μπορεί να της κάνει. Επίσης, δε σκαμπάζουμε από μόδα. Αυτό είναι γεγονός, είτε θέλετε να το δεχτείτε είτε όχι. Για αυτό προσπαθήστε να ντύνεστε με απλούστερο τρόπο και να μην είστε τόσο φορτωμένες. Τέλος, να θυμάστε πως τίποτα δε θα γίνει τόσο σέξι όσο η αύρα και η θηλυκότητα που εκπέμπετε…

5017f534619a7_f528764d624db129b32c21fbca0cb8d6

Πηγή: neopolis.gr

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending