fbpx

Ωροσκόπιο αλα Κυπριακά

Ανοιξιάτικες συμβουλές για τους πρώτους μήνες της Άνοιξης. Υπενθυμίζουμε ότι το Κυπριακό ωροσκόπιο βασίζεται στο χρόνο ο οποίος αλλάζει στις 21 Δεκεμβρίου. Άτομα γεννημένα μετά τις 21 Δεκεμβρίου ενός έτους θα πρέπει να βλέπουν στο επόμενο έτος για το ζώδιο τους.

Τα δώδεκα ζωντανά του νέου ωροσκοπίου είναι παρμένα από την Κυπριακή πανίδα και διαθέτουν ιδιαίτερα χαρίσματα συνυφασμένα με την Κυπριακή παράδοση.

cypriot horoscope_toutoukki niouz _pinakas

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ:
Το Πάσχα φτάνει τζαι τα πράματα παν πολλά καλύτερα για σας. Χαμηλώστε νάκκον παραπάνο τους ρυθμούς, βάρτε τζαι τον αυτόματο πιλότο τζαι μετά το Πάσχα θωρώ σας με τζαινούρκα πετσιά, τζαινούρκα τσιάνσες στη δουλειά, μπορεί τζαι τζαινούρκο κτηνό δίπλα σας. Ένιγουέης, ούλλα τζαινούρκα!

ΝΥΧΤΟΠΑΠΠΑΡΟΣ:
Με την άνοιξη μεγαλώνουν οι μέρες και μικραίνουν οι νύχτες και αυτό δεν σας ταιριάζει. Παρ΄ όλα αυτά μαζί με τις μελισσούλες και τα χελιδόνια ερωτεύονται και οι νυχτοπάππαροι την άνοιξη. Απλώς αν ερωτευτείτε, ερωτευτείτε πορνόν-πορνόν, …πριν το βούτημα του ήλιου τέλος πάντων!

ΛΙΜΠΟΥΡΟΣ:
Το τελευταίο τρίμηνο αρχίσατε να κατζιόνεστε τζαι να το παίζετε όρνιθες παρά λίμπουροι. Καλά μέχρι εδώ, αλλά είναι καιρός να ξαναγίνετε λιμπούρκα τζαι να στρωθείτε στην δουλειά. Το καλοκαίρι ξανατακκώνετε τα.

ΚΑΤΣΟΣΙΟΙΡΟΣ:
Ήρθε η άνοιξη τζαι άρχισε η καρδούλα σας να κτυπά σαν την πελλή για το τρυφερό κοραζινάκι ή το ταπεινό χαμολιούδι που σας θωρεί τζαι λειώνει. Επιτέλους τους εχαπαρίσετε και οι επόμενοι μήνες υπόσχονται πολλά, αλλά πρέπει να το πάρετε λίγο ζεστά το πράμα τζαι να κάμετε τζαι καμιά κίνηση. Ιδάλλως θορώ σας μόνους σας πάλε!

ΚΟΡΑΖΙΝΟΣ:
Μαύρα τα μαντάτα -σαν εσάς- από τον επαγγελματικό τομέα και πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας, αν μη τι άλλο, για να έχετε ρηάλια στην πούγκα να το παίζετε ωραίοι και ωραίες στα άλλα πετούμενα της περιοχής που βάλατε στο μάτι.

ΣΚΝΙΠΑ:
Ψυχολογικά δεν σας βλέπω και πολύ καλά ούτε αυτό το δίμηνο. Κάντε ακόμα μια προσπάθεια, βγείτε έξω να σας δει ο ήλιος, καμιά πητόμουγια, καμιά φιλενάδα όρνιθα από το παρελθόν, κανένα λιμπουρούδι. Σχέδια μακρινά μεν κάμετε ακόμα – Ζήστε για το σήμερα.

ΧΑΜΟΛΙΟΣ:
Σαν βέρος χαμολιός αλλάξατε το χρώμα σας …πάλε τζαι τα νεύρα των κτηνών γυρώ σας εγίναν σπαράλια …πάλε! Μεν παραξενευτείτε αν κανένας κατσόσιηρος σας μπήξει τ΄ αγκάθκια του ή καμιά σκνίπα σας ακκάσει άγρια στο νούρο. Αξίζει σας.

ΚΟΥΚΟΥΦΚΙΑΟΣ:
Θάνε σαν να μπαίνει η άνοιξη …στα ξαφνικάααα. Και έτσι ξαφνικά θα έρτουν τα πάνω κάτω, ή κατ΄ ακρίβεια τα κάτω πάνω. Αυτό είναι καλό, πάρα πολλά καλό! Περιμένετε βελτίωση στα επαγγελματικά, οικονομικά, ερωτικά, και …υπαρξιακά σας.

ΠΙΤΟΜΟΥΓΙΑ:
Τα οικονομικά σας δεν βελτιώθηκαν. Τωρά ποιού τα οικονομικά βελτιώθηκαν τελευταίως, αλλά τα δικά σας θα πέσουν στη κατηγορία σκουπίδια θα έλεγαν και οι Standard & Poors αν δεν γίνετε ακόμα πιο προσεκτικοί και κόψετε τα περιττά έξοδα. Σόρρυ, αλλά αυτή την άνοιξη θα τη φκάλετε χωρίς φραπέ στις γνωστές καφετερίες που συχνάζετε. Ευκαιρία να δοκιμάσετε το νερό που την φουντάνα.

ΟΡΝΙΘΑ:
Η ικανότητα σας να μεν στρεσσάρεστε με τίποτε και να τα βλέπετε όλα καλά είναι απίστευτη! Έτσι αντί να ανησυχείτε για επαγγελματικά, οικονομικά, ή ερωτικά, εσείς σχεδιάζετε εκδρομές, εξόδους, επαναστάσεις αλλά και άλλα ακτίβιτις που ξεκινούν που «ε», όπως τον ενταφιασμό κάποιου πρώην σας!

ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙ:
Το κουσούρι έμεινε σας. Κυκλοφορείτε ως αιμοβόρα άνγκρι-μπέρτς εδώ και κάτι μήνες τζαι αντζελοσιάζετε τα κτηνά γυρώ σας. Τώρα με την άνοιξη προσπαθήστε να καλμάρετε τα νεύρα σας γιατί η υπομονή των κτηνών εξαντλείτε και θα κάνετε Πάσχα μόνοι σας.

ΒΟΤΡΙΑ:
Ξέρετε ότι η Άνοιξη εν είναι τζαι η καλύτερη σας εποχή. Τα χτηνά γυρώ σας φυλάουν τα μάλλενα τζ’εσείς πεινάτε. Αλλά ένα γλυκό κουρκουτούδι ή πυτομουγιούδι εφύλαξε σας λία μάλλινα να τρώτε. Δώστε του σημασία τζαι κρούζει για λλόου σας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending